Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
P................A 2014-03-08, 16:03 6
Ale to c🤬jowe. Mam nadzieję, że skończyłeś już rysować takie gówna.
Zgłoś
mastapop 2014-03-08, 19:02 3
Jak dla mnie spoko. Zajebisty styl rysowania!

Trochę odpycha wspomniane niedopatrzenie w przenoszeniu sylab linijkę niżej ale...
Z chęcią zobaczyłbym więcej, jeśli tworzyłeś coś o nieco ambitniejszej treści.
Choć i to tu fajnie a krótko ukazuje potęgę marketingu i głupotę masy.
Zgłoś
G................z 2014-03-08, 19:07
The Generacja - Degeneracja.
Cytat:

Degeneracja to ogólnie zwyrodnienie, wynaturzenie, zniekształcenie – zasadnicza (najczęściej niekorzystna) zmiana (proces), często także wynik procesu degeneracyjnego.

Cały komiks został narysowany jakby jego bohaterzy byli zdegenerowani "według tego opisu" albo to jest p🤬lnięcie skomplikowane albo mam jakąś od miane schizofremiczna.
Zgłoś
d................y 2014-03-08, 19:17 3
bardzo fajny styl, lubie takie dziwnosci
Zgłoś
S................k 2014-03-08, 19:51
Nie "łapię" o co tu chodzi,ale dawaj więcej,bo fajna kreska
Zgłoś
o................n 2014-03-08, 19:55 2
Oh, jakie to głębokie, ah, jaka krytyka współczesnej młodzieży... NIE k🤬a, c🤬jowe i głupie, ponieważ młodzież kupuje konsole czy inne degeneracje i sama degeneruje w jakichś stanach, ale w Polsce nawet młodzi ciężko zap🤬lają. Całkowicie oderwany od rzeczywistości komiks który miał na celu krytykę wg najprostszego schematu - że młodzi to już żadnych wartości nie mają i ogólnie zgroza i dramat. A jak spojrzę na swoich znajomych to jedni ciężko pracują a inni na polibudach zap🤬lają. Taka prawda, obecnie nikt nie ma czasu na degenerację.
Zgłoś
styrbjorn 2014-03-08, 20:05
Tu nie ma co rozumiec, albo sie podoba albo nie ale - ale komentowanie, ze glupie swiadczy tylko o komentujacym
Zgłoś
b................4 2014-03-08, 20:30 1
Cytat:

fajne tylko nie mogę rozkminić głębszego sensu

powiedz nam coś o tym

Komiks mówi wg mnie mówi właśnie Nas. O pokoleniu Internetu które jest pozbawione pewnych reakcji,emocji,odruchów, the Generacja - Degeneracja - czyli cofanie się w rozwoju - polega na POST-awienu - POSTowaniu w sieci - i podniecaniu się tym / bierną obserwacją bez okazwania emocji. Karmimy sie w tm procesie gównem bez żadnych wartości. K🤬a.
Zgłoś
x................s 2014-03-08, 20:47 2
boss134 napisał/a:

Komiks mówi wg mnie mówi właśnie Nas. O pokoleniu Internetu które jest pozbawione pewnych reakcji,emocji,odruchów, the Generacja - Degeneracja - czyli cofanie się w rozwoju - polega na POST-awienu - POSTowaniu w sieci - i podniecaniu się tym / bierną obserwacją bez okazwania emocji. Karmimy sie w tm procesie gównem bez żadnych wartości. K🤬a.

no wai

siedzenie na sadolu to moje hobby

Zgłoś
t................n 2014-03-08, 21:11 2
No k🤬a o telewizje chodzi i wszelki internet i inna c🤬jnia, która sprawia, że na dobrą sprawę nie robisz nic tylko siedzisz i się gapisz. Degeneracja - odmóżdżanie k🤬a regres.
Widzę, że tu większość już ma taką w domu.
Zgłoś
x................s 2014-03-08, 21:16
w sumie ma to sens:

Ja przychodze do domu, pytam się baby czy zrobić coś dobrego bo dobrze ogarniam gary w kuchni (potrafie zrobić wszystko jak w restauracji), a ta p🤬li, że jadła w pracy i siedzi pół wieczora przy m jak miłość i barwach szczęśćia.

ale to p🤬lona ignoratna, rurkowiec taki. nawet nie wie co to pulsary i czarne dziury.
Zgłoś
b................s 2014-03-08, 21:20
"3 zoona" I wiadomo o co chodzi. Tak rozkminiam, i wydaje mi się, że w środku jest coś promieniotwórczego, dobrze zgadłem?
Zgłoś
montrej 2014-03-08, 22:39
a autor siedzi przed kompem i sie z was smieje
Zgłoś
baxter 2014-03-08, 22:50
żeby jeszcze autor potrafił poprawnie pisać to miałoby to sens - a tak wyszedł na głupka
Zgłoś
m................a 2014-03-09, 0:26 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie