Ale to c🤬jowe. Mam nadzieję, że skończyłeś już rysować takie gówna.
Jak dla mnie spoko. Zajebisty styl rysowania!
Trochę odpycha wspomniane niedopatrzenie w przenoszeniu sylab linijkę niżej ale...
Z chęcią zobaczyłbym więcej, jeśli tworzyłeś coś o nieco ambitniejszej treści.
Choć i to tu fajnie a krótko ukazuje potęgę marketingu i głupotę masy.
Trochę odpycha wspomniane niedopatrzenie w przenoszeniu sylab linijkę niżej ale...
Z chęcią zobaczyłbym więcej, jeśli tworzyłeś coś o nieco ambitniejszej treści.
Choć i to tu fajnie a krótko ukazuje potęgę marketingu i głupotę masy.

The Generacja - Degeneracja.
Cały komiks został narysowany jakby jego bohaterzy byli zdegenerowani "według tego opisu" albo to jest p🤬lnięcie skomplikowane albo mam jakąś od miane schizofremiczna.
Cytat:
Degeneracja to ogólnie zwyrodnienie, wynaturzenie, zniekształcenie – zasadnicza (najczęściej niekorzystna) zmiana (proces), często także wynik procesu degeneracyjnego.
Cały komiks został narysowany jakby jego bohaterzy byli zdegenerowani "według tego opisu" albo to jest p🤬lnięcie skomplikowane albo mam jakąś od miane schizofremiczna.

Nie "łapię" o co tu chodzi,ale dawaj więcej,bo fajna kreska

Oh, jakie to głębokie, ah, jaka krytyka współczesnej młodzieży... NIE k🤬a, c🤬jowe i głupie, ponieważ młodzież kupuje konsole czy inne degeneracje i sama degeneruje w jakichś stanach, ale w Polsce nawet młodzi ciężko zap🤬lają. Całkowicie oderwany od rzeczywistości komiks który miał na celu krytykę wg najprostszego schematu - że młodzi to już żadnych wartości nie mają i ogólnie zgroza i dramat. A jak spojrzę na swoich znajomych to jedni ciężko pracują a inni na polibudach zap🤬lają. Taka prawda, obecnie nikt nie ma czasu na degenerację.
Tu nie ma co rozumiec, albo sie podoba albo nie ale - ale komentowanie, ze glupie swiadczy tylko o komentujacym

Cytat:
fajne tylko nie mogę rozkminić głębszego sensu
powiedz nam coś o tym
Komiks mówi wg mnie mówi właśnie Nas. O pokoleniu Internetu które jest pozbawione pewnych reakcji,emocji,odruchów, the Generacja - Degeneracja - czyli cofanie się w rozwoju - polega na POST-awienu - POSTowaniu w sieci - i podniecaniu się tym / bierną obserwacją bez okazwania emocji. Karmimy sie w tm procesie gównem bez żadnych wartości. K🤬a.

boss134 napisał/a:
Komiks mówi wg mnie mówi właśnie Nas. O pokoleniu Internetu które jest pozbawione pewnych reakcji,emocji,odruchów, the Generacja - Degeneracja - czyli cofanie się w rozwoju - polega na POST-awienu - POSTowaniu w sieci - i podniecaniu się tym / bierną obserwacją bez okazwania emocji. Karmimy sie w tm procesie gównem bez żadnych wartości. K🤬a.
no wai
siedzenie na sadolu to moje hobby

No k🤬a o telewizje chodzi i wszelki internet i inna c🤬jnia, która sprawia, że na dobrą sprawę nie robisz nic tylko siedzisz i się gapisz. Degeneracja - odmóżdżanie k🤬a regres.
Widzę, że tu większość już ma taką w domu.
Widzę, że tu większość już ma taką w domu.

w sumie ma to sens:
Ja przychodze do domu, pytam się baby czy zrobić coś dobrego bo dobrze ogarniam gary w kuchni (potrafie zrobić wszystko jak w restauracji), a ta p🤬li, że jadła w pracy i siedzi pół wieczora przy m jak miłość i barwach szczęśćia.
ale to p🤬lona ignoratna, rurkowiec taki. nawet nie wie co to pulsary i czarne dziury.
Ja przychodze do domu, pytam się baby czy zrobić coś dobrego bo dobrze ogarniam gary w kuchni (potrafie zrobić wszystko jak w restauracji), a ta p🤬li, że jadła w pracy i siedzi pół wieczora przy m jak miłość i barwach szczęśćia.
ale to p🤬lona ignoratna, rurkowiec taki. nawet nie wie co to pulsary i czarne dziury.

"3 zoona" I wiadomo o co chodzi. Tak rozkminiam, i wydaje mi się, że w środku jest coś promieniotwórczego, dobrze zgadłem?
żeby jeszcze autor potrafił poprawnie pisać to miałoby to sens - a tak wyszedł na głupka