Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
The lion man
konto usunięte • 2013-02-15, 12:53
Człowiek o niezwykłej wiedzy behawioralnej zwierząt stworzył więź z lwami.
Czy jest to przyjaźń, akceptacja, tolerancja, miłość?

Nie wiem ale z niecierpliwością wyczekuję go w dziale hard po tym jak przyjdą "ciche dni".

Był już jeden taki, zowił się Timothy Treadwell
Ur. 29 kwietnia 1957, zm. 5 października 2003 - amerykański ekolog zajmujący się niedźwiedziami. Spędził 13 sezonów w Parku Narodowym Katmai na Alasce, obserwując z bliska te zwierzęta.
outube.com/watch?v=q8MjDyfcMmU
Pod koniec trzynastego sezonu, w nocy z piątego na szóstego października, niedźwiedź grizzly podszedł do obozowiska Treadwella. On i jego konkubina - Amie Huguenard, zostali przez niego zabici i częściowo pożarci. Podczas ataku włączona była kamera Timothy'ego, która zarejestrowała dźwięki.
Zgłoś
[Magik] 2013-02-15, 18:12 1
Dzieci z tego nie bedzie hahahaha
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-15, 18:57
każda eko-ciota powinna skończyć tak jak ten Timothy Treadwell <zazimaja>

<nazimaja>
Zgłoś
momkai 2013-02-15, 20:08
strasznie wiało jak go ten niedźwiedź zjadał
Zgłoś
sinjids 2013-02-15, 20:16 14

Ten też nawiązał więź, a nawet łańcuch. Pokarmowy.
Zgłoś
Smuxer 2013-02-15, 21:06 1
zamknijcie oczy, zgaście światło i podkręćcie głośność przy drugim filmiku efekt 100x lepszy
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-15, 21:48
sinjids napisał/a:

Ten też nawiązał więź, a nawet łańcuch. Pokarmowy.

podobno spadają buty jak ktoś umiera...myślę, że wersja z sawanny brzmi "jak lwy oblizują ofiarę"
Zgłoś
lwRazor 2013-02-16, 0:39 1
Ich sprawa czy zdecydują się narażać na po żarcie żywcem, jednak ja jestem pełen podziwu dla opanowania jakie muszą mieć przy tego typu zajęciach, mowa ciała na poziomie arcymistrz. Naturalnie piwko leci.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem