👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czyli cechy dziedziczone w genach to prawacka bujda? A sportowe olimpiady są dyskryminujące bo nie każdy zajmuje pierwsze miejsce?
Z wcześniejszych twoich postów wywnioskowałem że intelekt jak i nakład pracy wniesiony przez jednostkę nie znaczenia bo przecież należy się tyle samo narkomanowi śpiącemu na dworcu jak i lekarzowi który młodość spędził w bibliotece i na uczelni. Dobrze ja to rozumuję?
Z wcześniejszych twoich postów wywnioskowałem że intelekt jak i nakład pracy wniesiony przez jednostkę nie znaczenia bo przecież należy się tyle samo narkomanowi śpiącemu na dworcu jak i lekarzowi który młodość spędził w bibliotece i na uczelni. Dobrze ja to rozumuję?

voidinfinity napisał/a:
Jak zrównasz szanse mądrych i głupich?
![]()
Prawdę mówiąc zastanawiałem się nad tym trochę

Wg mnie głupota to jedyny społecznie akceptowalny czynnik dyskryminacji. Dlatego debil nie może zostać lekarzem - wszyscy na tym wychodzą na dobre.

altus140 napisał/a:
Albo jak zrównasz szanse pracowitych i leniwych?
Jeżeli nie potrafisz zrozumieć słowa "szansa" w kontekście, w którym go użyłem to zastąp sobie to słowem "możliwość". Równe "możliwości"... Teraz przeczytaj swoje pytania i zastanów się jak głupie ono jest.
Leniwi - nie wykorzystują szans/możliwości
Pracowici - wykorzystują
Jeżeli pracowity nie ma możliwości osiągnięcia sukcesu - nie zrobi tego. Łatwiejsze do zrozumienia niż brednie Korwina

kambodia66, już wiem w czym tkwi cały problem i muszę niestety zniszczyć twoje nadzieje.
Studia medyczne nie sprawią, że twój synalek wyleczy cię z głupoty.
Studia medyczne nie sprawią, że twój synalek wyleczy cię z głupoty.

kambodia66 napisał/a:
Najpierw krętactwa i mataczenie. Unikanie trudnych pytań. Kłamstwo. Próba prowokacji i obrażanie oponenta. A odpowiedzi na pytanie dalej nie ma.
Przepraszam, że potraktowałem cię jako debila kiedy ideę wsparcia ubogich rodzin nazwałeś oddawaniem pieniędzy menelowi.
Zapomniałem, że w prawackich główkach każde pieniądze, które oddają nie z własnej woli, trafiają do meneli. Oczywiście to ja posługuje się kłamstwem i manipulacją, a nie pan murarz, który w jednym zdaniu wszystkich ludzi korzystających z pomocy społecznej zamknął w słowie "menel".
Od kiedy to menele dostają stypendia socjalne na naukę?
Wszyscy chorzy pobierający rentę to też menele, prawda?
Następnym razem radzę uważać na zlatujące z góry cegły. Chyba, że takie ponowne uderzenie odwróci efekt totalnej ignorancji i ogłupienia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie