👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
pozwolę się nie zgodzić...
Teraz dla wszystkich lekcja kultury:
Masz rację Halman. Obejrzałem filmik jeszcze raz i wyraźnie słychać, że w momencie upadku śpiewaczka zafałszowała.
Przepraszam wszystkich za wyrażony publicznie pochopny osąd.
z upadkiem lepszy ten występ jest to taka współczesna sztuka nowoczesna

Wstalodziany napisał/a:
Może i by przerwała śpiewy, gdyby piosenka nie leciała z taśmy
gratuluje tobie i 50 innym z🤬bom, które nie słyszą jak wokalistka patrząc jak akrobatka dupą wali o podłogę, momentalnie podnosi ton wokalu z zaskoczenia
raistpol napisał/a:
gratuluje tobie i 50 innym z🤬bom, które nie słyszą jak wokalistka patrząc jak akrobatka dupą wali o podłogę, momentalnie podnosi ton wokalu z zaskoczenia
Morda tam i wracać do taśmy.
Śledczy z CSI się znalazł...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie