Fragment serialu siódme niebo. Ktoś wniósł do domu ciężkie dragi. Ojciec postanawia dowiedzieć się do kogo należy tytułowy joint - rak na zdrowym ciele rodziny. Stare fh🤬j. Enjoy
Po tagach nie znalazłem ale jeśli było...
podpis użytkownika
I never try anything i just do it.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AleDlaczego. Tak zawsze moi rodzice mówili, także ich wiedzę przekazuję, a przykłady takich rodziców jakim Ty chcesz być widziałem nieraz na oczy.
Nie chodzi o to, że masz go uczyć, że tatuś wszystko wybaczy i da pieniążki. Chodzi o to, żeby mieć zaufanie do dziecka i dawać mu wolną rękę do wszystkiego do czasu, aż nie przekreśliłby tego. Ludzie, którzy są trzymani pod takim kloszem często mają żal do rodziców, różne fobie i spaczony światopogląd. Często po osiągnięciu dorosłego wieku im odbija pod względem właśnie choćby używek.
Dziecko powinno być traktowane dojrzale i z głową. Chce się napić niech się napije, ale z rozumem. Chce wrócić o 4 rano niech wróci, ale wszystko ma być w porządku.
Traktując dziecko jak niepełnosprawne zwierzę, które po dostaniu jakiejkolwiek swobody kogoś zabije lub coś sobie zrobi będziesz tworzył tylko dziury w psychice.
AleDlaczego napisał/a:
SQT,
A czy Ty po srogim kacu nagle przestałeś pić?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2017-06-28, 10:56
nano50,
Ludzie do skończenia 24 lat to są niepełnosprawne zwierzęta. Ja nie zabroniłby mu chlania i ćpania, ale za swoje zarobione pieniądze i jak zacznie zachowywać się jak dorosły człowiek, który te pieniądze zarabia, czyli opłaci sobie rachunki i żarcie.
AleDlaczego napisał/a:
nano50,
Ludzie do skończenia 24 lat to są niepełnosprawne zwierzęta. Ja nie zabroniłby mu chlania i ćpania, ale za swoje zarobione pieniądze i jak zacznie zachowywać się jak dorosły człowiek, który te pieniądze zarabia, czyli opłaci sobie rachunki i żarcie.
Nie wiem, może zależy od dziecka po prostu. Nie mierz wszystkich swoją miarą.
podpis użytkownika
konto usunięte
2017-06-28, 11:05
Velture,
Ale ja nigdzie nie napisałem, że nie może. Może ale za swoje.
zabawne, że ten koleś okazal się pedofilem
@AleDlaczego
No rozumiem, że za swoje itp. ale nie do końca mnie to przekonuje.
No wyobraź sobie sytuację gdzie ma powiedzmy te 16 lat. Dorwie jakąś wakacyjną pracę w roznoszeniu ulotek czy cokolwiek innego. Zarobi te kilka stówek sobie i z tej kasy kupi gołdę i poleci z kumplami na tygodniowy melanż a tobie odpali stówę aby dorzucić się do rachunków.
No teoretycznie za swoje to zrobił.
podpis użytkownika
konto usunięte
2017-06-28, 11:33
Velture,
To dostanie jedzenia za 100 pln. Żaden problem.
konto usunięte
2017-06-28, 11:40
podpis użytkownika
I never try anything i just do it.
konto usunięte
2017-06-28, 11:47
konto usunięte
2017-06-28, 11:47
konto usunięte
2017-06-28, 11:50
Widzę Panowie nie rozróżniają zakazów od brania odpowiedzialności za to co się robi.