👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WaflowyRurku napisał/a:
Dobra, teraz pytanie do znawców czy tam kierowców tirów.
Co to jest i po co to całe "redżenerejszon"/regeneration?
Zdaje się, że to ponaglenie do dokonania regeneracji (wypalenia) filtra cząstek stałych.

Wytrzymałem 4 minuty.. co to za nowa moda z tym gostkiem, co to za moda ze słuchaniem przekleństw. Kurna sadistic się wydaje serwisem dla dorosłych więc tych przekleństw wysłuchają codziennie nawet za dużo i wątpię aby ktoś wytrzymał cały ten filmik... no chyba ze jakieś dziecko.

Gościu jest zajebisty ! Jak Zobaczycie pare filmików to zrozumiecie... Szerokosci dla niego i Pozdrawiam

Ten człowiek chyba nigdy nie był szczęśliwy w swoim życiu,nigdy nie był zadowolony ani nigdy z niczego się na pewno nie cieszył

Ten to jeszcze spoko, ale inni polscy tirowcy w USA typu "polishanal28" to powinni iść do gazu...
ziomek rozmawia spokojnie w 5 jezykach wiec zanim skomentujecie poznajcie tajgera . To bardzo spoko ziomal
@3:55
to nie ten koleś od Subaryny, co to mu wiewiórka wcięła wygłuszenie pod machą...?
to nie ten koleś od Subaryny, co to mu wiewiórka wcięła wygłuszenie pod machą...?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie