WaflowyRurku napisał/a:
Dobra, teraz pytanie do znawców czy tam kierowców tirów.
Co to jest i po co to całe "redżenerejszon"/regeneration?
Zdaje się, że to ponaglenie do dokonania regeneracji (wypalenia) filtra cząstek stałych.
Przywrócić pańszczyznę.
podpis użytkownika
“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”

Wytrzymałem 4 minuty.. co to za nowa moda z tym gostkiem, co to za moda ze słuchaniem przekleństw. Kurna sadistic się wydaje serwisem dla dorosłych więc tych przekleństw wysłuchają codziennie nawet za dużo i wątpię aby ktoś wytrzymał cały ten filmik... no chyba ze jakieś dziecko.

@WaflowyRurku to jest coś na zasadzie postoju po pewnym czasie jazdy. Niby mógłby mieć gość wyj🤬e na to, bo się np zepsuło czy coś, ale to ma połączenie z tachografem i potem w odczytach wychodzi
Dlatego akurat tutaj gościu wk🤬iony ma prawo być, podczas uruchomionego samochodu na parkingu mierzyło mu czas jakby jechał, dlatego potem jak w trase wyruszył wyj🤬o mu że musi stanąć i odpocząć bo za dużo przejechał...jakieś tam limity w USA mają, tak jak u nas 8h wiec c🤬jnia.
Gościu trochę poj🤬y i nad wyraz wulgarny moim zdaniem, bo też duuuużo jeżdżę chociaż nie tak dużym sprzętem...ale bez przesady
Powiem krótko, praca kierowcy jest na prawdę zajebista i ma wiele przyjemnych chwil...ale jest bardzo niewdzięczna. Pozdrawiam

Gościu trochę poj🤬y i nad wyraz wulgarny moim zdaniem, bo też duuuużo jeżdżę chociaż nie tak dużym sprzętem...ale bez przesady

Powiem krótko, praca kierowcy jest na prawdę zajebista i ma wiele przyjemnych chwil...ale jest bardzo niewdzięczna. Pozdrawiam

Gościu jest zajebisty ! Jak Zobaczycie pare filmików to zrozumiecie... Szerokosci dla niego i Pozdrawiam

Ten człowiek chyba nigdy nie był szczęśliwy w swoim życiu,nigdy nie był zadowolony ani nigdy z niczego się na pewno nie cieszył

Ja tam go bardzo lubię, ma zajebiste hasła z których zawsze mam beke. Sam jestem kierowcą i się wk🤬iam często na coś więc go rozumiem! Biznes k🤬a woman!
O! Kolega od redżenerejszyn

podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.

Ten to jeszcze spoko, ale inni polscy tirowcy w USA typu "polishanal28" to powinni iść do gazu...
Redzenerejszyn od 11:30
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
podpis użytkownika
,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
ziomek rozmawia spokojnie w 5 jezykach wiec zanim skomentujecie poznajcie tajgera . To bardzo spoko ziomal
a lekarza też nie ma .
podpis użytkownika
Wchodzi bóg do lekarza ....a lekarza też nie ma .
@3:55
to nie ten koleś od Subaryny, co to mu wiewiórka wcięła wygłuszenie pod machą...?
to nie ten koleś od Subaryny, co to mu wiewiórka wcięła wygłuszenie pod machą...?

Poczytałem trochę na temat tego jego "redżenerejszyn"... Freightliner'y z silnikami Detroit Diesel po roku 2007 mają DPF (Diesel Particulate Filter) i krótko mówiąc kiedy się zap🤬li ten filtr to wymaga czyszczenia, czy też "regeneracji", można to zrobić podczas jazdy utrzymując przez około 30-40 minut stałe tempo jazdy około 70-75 km/h (40-45 mph), ale wiadomo nie zawsze się udaje, bądź też stać jak pop🤬lony około 50 minut z obrotami na poziomie 1500 rpm, jak widać czasem na filmie....
Dobra j🤬 to, konkludując na jego miejscu też bym się zapewne podobnie wk🤬iał jakby mi ciągle p🤬lił się DPF i musiał zjeżdżać na parking zaraz po wyjeździe z załadunku, albo kontroli....
Dobra j🤬 to, konkludując na jego miejscu też bym się zapewne podobnie wk🤬iał jakby mi ciągle p🤬lił się DPF i musiał zjeżdżać na parking zaraz po wyjeździe z załadunku, albo kontroli....