Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:10
durabo2 2025-08-30, 20:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sawczuk 2025-08-30, 20:56
Co za tępa rura
Zgłoś
sens_ 2025-08-30, 21:10
jebie fejkiem na kilometr
Zgłoś
Banan1494 2025-08-30, 21:11 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Analinator 2025-08-30, 21:19 2
Pierwsze za czym patrzy to telefon. Ale to trzeba mieć sprany mózg żeby w tak ekstremalnej sytuacji mózg dał Ci znać że masz znaleźć telefon first.
Zgłoś
Papież69 2025-08-31, 10:31
Boże jak mi stoi.....
Zgłoś
alekoleś 2025-08-31, 13:37
gdfgdf napisał/a:

Śliczna jest, zjadłbym jej kupę

Moja siostra ładniejsza. Za 100 zł wyślę ci jej 💩.
Zgłoś
Anakin21 2025-09-01, 4:59
Ale minę miała idiotka a mogła siedzieć w kuchni
Zgłoś
Rina 2025-09-01, 7:13
Analinator napisał/a:

Pierwsze za czym patrzy to telefon. Ale to trzeba mieć sprany mózg żeby w tak ekstremalnej sytuacji mózg dał Ci znać że masz znaleźć telefon first.

Ja też bym pewnie odruchowo sięgnęła od razu po telefon, żeby zadzwonić do kogoś z prośbą o pomoc wyciągnięcia auta z rowu xD
Zgłoś
ogmajk 2025-09-01, 9:28
nxyyy napisał/a:

Gdzie Ty tu widzisz zachowanie ?

zachowanie podłe
Zgłoś
ShepardR34 2025-09-01, 9:29
Trochę ma Downa z mordy ale jakaś brzydka nie jest, poza tym że ma IQ zmywarki
Zgłoś
ogmajk 2025-09-01, 9:30
Zgłoś
Banan1494 2025-09-01, 11:35
ogmajk napisał/a:

Nie miałem nigdy takiej sytuacji, ale wdaje mi się, że za telefon to bym złapał dopiero w momencie kiedy opuściłbym ten samochód i upewnił się że nikt nie potrzebuje pomocy. Ona na końcu wyglądała jakby się cieszyła że telefon działa i będzie miała co wstawić na socialki.

Ja miałem taką że ktoś potrzebował pomocy i taką że nikt nie potrzebował i w obu telefon był potrzebny, przy poszkodowanych nawet bardziej bo pamiętam że od razu telefon alarmowy na głośnik i udzielanie pomocy, z resztą teraz to telefony/samochody już same dzwonią (zdjęcia na sadola można wykonać już po udzieleniu pomocy).
Zgłoś
Gunter88 2025-09-01, 13:44
Nagranie sie udało
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem