📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:10

Pierwsze za czym patrzy to telefon. Ale to trzeba mieć sprany mózg żeby w tak ekstremalnej sytuacji mózg dał Ci znać że masz znaleźć telefon first.
gdfgdf napisał/a:
Śliczna jest, zjadłbym jej kupę
Moja siostra ładniejsza. Za 100 zł wyślę ci jej 💩.
Analinator napisał/a:
Pierwsze za czym patrzy to telefon. Ale to trzeba mieć sprany mózg żeby w tak ekstremalnej sytuacji mózg dał Ci znać że masz znaleźć telefon first.
Ja też bym pewnie odruchowo sięgnęła od razu po telefon, żeby zadzwonić do kogoś z prośbą o pomoc wyciągnięcia auta z rowu xD
Trochę ma Downa z mordy ale jakaś brzydka nie jest, poza tym że ma IQ zmywarki
ogmajk napisał/a:
Nie miałem nigdy takiej sytuacji, ale wdaje mi się, że za telefon to bym złapał dopiero w momencie kiedy opuściłbym ten samochód i upewnił się że nikt nie potrzebuje pomocy. Ona na końcu wyglądała jakby się cieszyła że telefon działa i będzie miała co wstawić na socialki.
Ja miałem taką że ktoś potrzebował pomocy i taką że nikt nie potrzebował i w obu telefon był potrzebny, przy poszkodowanych nawet bardziej bo pamiętam że od razu telefon alarmowy na głośnik i udzielanie pomocy, z resztą teraz to telefony/samochody już same dzwonią (zdjęcia na sadola można wykonać już po udzieleniu pomocy).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie