👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cycki +
dupa+
pełne uzębienie+
Brak nogi -
Brak ręki -
Więcej plusów, ja bym r🤬ał.
dupa+
pełne uzębienie+
Brak nogi -
Brak ręki -
Więcej plusów, ja bym r🤬ał.

Tyle jest spermiarzy na świecie, że nawet takie laski czują się atrakcyjne.
Heliar napisał/a:
Patrząc na tło, lepsze od większości sadoli.
Ma człowieka od pocierania dupy, nie chciał byś?
Jakby to był facet to pedalskie, a jak fajna laska czułbyś pewnie kłucie swojej męskiej dumy... Jak rodzina to wstyd . Chyba ze ja jara takie cos to szczęściara

Poszukajcie sobie na youtube "Co powiedział Władysław Szpilman o Polakach" ... cała prawda o nas Polakach w pigułce. Jak jest pokój to każdy każdemu dojebie ... żeby nie było, to samo widzę u siebie.

lukaszk1985 napisał/a:
Ktoś wie pod jakim nickiem ją odnaleźć?
lukaszk1985
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie