📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:37
🔥
Nokaut konkubiny
- teraz popularne

Dobra, obejrzałem filmik ze dwadzieścia razy na najniższej prędkości i to jest na 100% AI. Dłoń grubasa w pewnym momencie się skokowo zmienia, kłapy ust dziecka i grubego są dziwne, fizyka kupy jest dziwna, a do tego - kto by, kuźwa, nagrywał taką scenę żarcia? Najgorsze jest to, że coraz trudniej będzie nam odfiltrowywać fejki od nagrań prawdziwych i może dojść do sytuacji, w której będziemy żyć w Internecie, oglądając wysrywy algorytmów i rojąc sobie, że to wszystko się wydarzyło.
A i mam koronny dowód - zmienia się kolor jednej nogawki spodni chłopca. Jest ciemnoniebieski, a gdy wstaje, to nagle staje się ta nogawka jaśniejsza...
A i mam koronny dowód - zmienia się kolor jednej nogawki spodni chłopca. Jest ciemnoniebieski, a gdy wstaje, to nagle staje się ta nogawka jaśniejsza...

Patryc napisał/a:
Filmik trwa tylko kilka sekund i pytanie: czy nie jest to AI. Nie wiem, nie będę wyrokował, ale tylko pytam.
Nie pod tym kątem sra
Ludzie? Serio? Ktoś tak każe myśleć? Nawet świnie nie srają przy korycie! Qrwa mać!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie