👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokładnie, powinien polecieć na niego jak na najmana i japońca, na pełnym pędzie waląc gdzie popadnie, trafiłby po ryju i dobiłby w parterze, za słaby jest na zabawy techniczne i taktyczne, z rozbiegu w gardzie wbic i zatłuc. Jeszcze se ponoć Pudzian nogę złamał..

vivalame napisał/a:
nice. komentuje m.in. Bas Rutten
O, niewielu ludzi wie kim jest Bas, tym bardziej kobieta.

Wszyscy najwięksi twardziele trafiają na jeszcze twardszych lub jak kto woli, trafiają na Fedora %-)
Do fanów pudziego - co, gruba parówa Tim dała ognia z doopy? Hahah
Rowerek pudziego rozwala
Do fanów pudziego - co, gruba parówa Tim dała ognia z doopy? Hahah
Rowerek pudziego rozwala

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie