Ludzie to nie jest normalna kontynuacja robiona przez Camerona. Tylko przez wytwórnie filmową(Asylum) znaną z shitu typu "Sherlock vs dinozaury" czy "Paranormal Etnity"
@Up
Która dodatkowo lubuje się w nakręcaniu marnych podróbek znanych filmów.
I tak np zamiast Transformers'ów, mamy transmorphers'ów. Zamiast "piraci z karaibów", mamy "piraci z wyspy skarbów". "2012" to u nich "2012: koniec świata", a "Terminator: ocalenie" to "The terminators"
Która dodatkowo lubuje się w nakręcaniu marnych podróbek znanych filmów.
I tak np zamiast Transformers'ów, mamy transmorphers'ów. Zamiast "piraci z karaibów", mamy "piraci z wyspy skarbów". "2012" to u nich "2012: koniec świata", a "Terminator: ocalenie" to "The terminators"
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Eh.. A już myślałem że będą płynąć jakimś kutrem i nagle wyskoczy nagi Leonardo DiCaprio z tajtatanikiem pod stopami i siłą woli roz🤬bią kuter o skałę lodową i będzie trzecia część. Tak jak ktoś już tu napisał III Powrót Góry Lodowej .

Czy to są ci sami artyści co stworzyli "Mega Shark vs Giant Octopus"? Holy shit!

moze w tej czesci wreszcie kate wpusci leonardo na plywajace drzwi...

Wiem jak się skończy!
Statek zatonie.
Zdradziłem zakończenie, przepraszam
Statek zatonie.
Zdradziłem zakończenie, przepraszam

Przecież dicaprio przeżył. Obejrzyjcie sobie początek "Incepcji".

Pener666 napisał/a:
bez "dikarpio" to c🤬j a nie tajtanik
![]()
kupa gówna - bez "boskiego Leo" to już nie tytanik! Pener ma rację-polać mu!

Patorufka666 napisał/a:
Pener ma rację-polać mu!
Lepiej nie bo i tak za dużo pije.