Coś pięknego, przygotowane dla fanów klasyki motoryzacji
kogoś kogo nie interesuje warsztat, może oglądać od 3:05 ;]
Konto usunięte
2012-11-01, 11:17
zajebiście pasują te dekielki wzorowane na puszce po browarze do tego bmw -,-
obie piosenki
Dion & The Belmonts - Teenager in Love
Chinese Man - I've Got That Tune
Osobiście fela mi się podoba, na chińczyka nie wygląda. Dystanse mnie nie obchodzą, a na cięte sprężyny nie zwracam uwagi. Może i barbarzyństwo, ale jego auto jego interes. Ładny tuning optyczny niskim kosztem. Na zawieszenie i "firmowe" dystanse musiały już sporo wydać.
Konto usunięte
2012-11-01, 14:31
Pomysł jak niskim kosztem zrobić german style tunning. Zabrakło tylko BBSów ale ta fela też spoko. Pamiętajcie że dla niemców taka beta to jak dla nas polonez - kupuje się to na szrocie i jest do zabawy. Tu jest chyba Hameryka ale tam to tym bardziej. Za miesięczną pensję w McDonaldzie możesz dostać mustanga z lat 70.
To co jest tu c🤬jowe to ten super doskonały filmik pokazujący krok po kroku co zrobili. Taki rodzaj tuningu to coś czym się lepiej nie chwalić - tylko pokazać efekt końcowy bez mówienia jak się do tego doszło.
U siebie w Hondzie będę glebę robił, ale już zainwestuje te 800zł w gwintowany zawias - niedrogo a solidnie.
Konto usunięte
2012-11-01, 15:55
solidny gwint za 800zł powiadasz
Konto usunięte
2012-11-01, 15:58
Taki opis zrobiłeś, że oczekiwałem jakiejś dupeczki od 3:05
pi73rmaster napisał/a:
Taki opis zrobiłeś, że oczekiwałem jakiejś dupeczki od 3:05
sorry, zawiodłem Cię
Konto usunięte
2012-11-01, 23:49
Dion & The Belmonts - Teenager in Love
Chinese Man - I've Got That Tune
Do tych aut trzeba mieć miłość, a większość ludzi przystosowała się do opinii, że to wieśniackie auto. Szkoda
podpis użytkownika
The music is my extasy.