Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem, że bedzie se ładować tego c🤬ja do mordy i robić z tego ASMR przy majku.
c🤬jec napisał/a:
Myślałem, że bedzie se ładować tego c🤬ja do mordy i robić z tego ASMR przy majku.
c🤬jec c🤬jem c🤬ja
Wiecej piw by dostala jak by sobie go w dupe wsadzila. a tak to c🤬j
Bo używanie instrumentów muzycznych do tworzenia kojącej duszę muzyki jest uciskiem patryjarchatu.
Kolejny zacny performence czy sztuka nowoczesna.....
boże jeśli istniejesz zlituj się i p🤬lnij kometą w tą kraine

silwerbalk napisał/a:
Kolejny zacny performence czy sztuka nowoczesna..... boże jeśli istniejesz zlituj się i pie**olnij kometą w tą kraine
Panie jaką kometą... weź rozpędź Jowisza i przyp🤬ol a nie jakieś tam kometki.
Fajna dziewucha, a Wy się czepiacie. Jestem pewien, że dobrze się r🤬a.