👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wyjaśni ktoś o co chodzi? Bo jakaś nowa moda na kształt butów nam się kształtuje.
Trzech Łotyszy chwali się swymi synami:
"Mój syn żołdak. On gw🤬ci tak wiele kobiet, jak chce" - mówi pierwszy.
"I co?" - rzecze drugi - "Mój syn rolnikiem. On ma wszystkie zimnioki, ile chce!".
Trzeci Łotysz czeka długo, wreszcie mówi: "Mój syn trup. Dla niego trud skończony".
Mówią oni: "Tyś wygrał z nami".
Ale wszystkim im jest smutno.
"Mój syn żołdak. On gw🤬ci tak wiele kobiet, jak chce" - mówi pierwszy.
"I co?" - rzecze drugi - "Mój syn rolnikiem. On ma wszystkie zimnioki, ile chce!".
Trzeci Łotysz czeka długo, wreszcie mówi: "Mój syn trup. Dla niego trud skończony".
Mówią oni: "Tyś wygrał z nami".
Ale wszystkim im jest smutno.

Pips napisał/a:
Wyjaśni ktoś o co chodzi? Bo jakaś nowa moda na kształt butów nam się kształtuje.
Ostatnio dość popularne zrobiły się żarty o Łotyszach, ziemniokach, politbiurze, halucynacjach z niedożywienia i ogólnie takiego typu drętwego humoru.

Ale czemu, jest tu jakiś ekspert socjolog na sali, żeby wytłumaczyć ten dziwny fenomen Łotyszów?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie