Za każdy gang-bang z kadrą politbiura otrzymała zimnioka...
Ile trzeba zimnioków, żeby zabić Łotysza?
Ani jednego.
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
Ani jednego.
podpis użytkownika
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chanPierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.

Wyjaśni ktoś o co chodzi? Bo jakaś nowa moda na kształt butów nam się kształtuje.
Trzech Łotyszy chwali się swymi synami:
"Mój syn żołdak. On gw🤬ci tak wiele kobiet, jak chce" - mówi pierwszy.
"I co?" - rzecze drugi - "Mój syn rolnikiem. On ma wszystkie zimnioki, ile chce!".
Trzeci Łotysz czeka długo, wreszcie mówi: "Mój syn trup. Dla niego trud skończony".
Mówią oni: "Tyś wygrał z nami".
Ale wszystkim im jest smutno.
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
"Mój syn żołdak. On gw🤬ci tak wiele kobiet, jak chce" - mówi pierwszy.
"I co?" - rzecze drugi - "Mój syn rolnikiem. On ma wszystkie zimnioki, ile chce!".
Trzeci Łotysz czeka długo, wreszcie mówi: "Mój syn trup. Dla niego trud skończony".
Mówią oni: "Tyś wygrał z nami".
Ale wszystkim im jest smutno.
podpis użytkownika
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chanPierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.

Pips napisał/a:
Wyjaśni ktoś o co chodzi? Bo jakaś nowa moda na kształt butów nam się kształtuje.
Ostatnio dość popularne zrobiły się żarty o Łotyszach, ziemniokach, politbiurze, halucynacjach z niedożywienia i ogólnie takiego typu drętwego humoru.

Ale czemu, jest tu jakiś ekspert socjolog na sali, żeby wytłumaczyć ten dziwny fenomen Łotyszów?
dla mnie to w ogóle śmieszne nie jest
ale co kto lubi
)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
ale co kto lubi
podpis użytkownika

WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
@up
Ja pierwsze dowc🤬y o Łotyszach przeczytałem 2 dni temu i też wydawały mi się c🤬jowe, jednak na dłuższą mete robrajają mnie swoją durnotą. Poza tym nie mam internetu, te dowc🤬y to tylko halucynacje z niedożywienia.
Ja pierwsze dowc🤬y o Łotyszach przeczytałem 2 dni temu i też wydawały mi się c🤬jowe, jednak na dłuższą mete robrajają mnie swoją durnotą. Poza tym nie mam internetu, te dowc🤬y to tylko halucynacje z niedożywienia.