Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
To ile tam tego?
DMT • 2019-02-08, 14:26
Tak na weekend kolego...


I lecimy z tematem...

ukryta treść
1:29-1:55

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
Avatar
koolowsky 2019-02-10, 16:55
Hrabia Drapula napisał/a:

sam jesteś świńska, jeśli już to bydlęcą , tyle że jest ona kilkukrotnie droższa od chmielu więc ekonomicznie nie uzasadnione, dwa że jest to tłuszcz który w wodzie się nie rozpuszcza , można by więcej pisać tylko po co, a koncerny używają ekstraktu chmielowego uzyskiwanego metodą CO2
i nie ma za bardzo co się jarać piwami po 8-10zł "rzemieślniczymi " bo tam już też zaczyna się walka nie tylko o jakość i zaczynają dawać enzymy że by była większa wydajność i inne sztuczki



Które browary zaczynaja dawać enzymy? Ewentualnie przy Brut IPA hahaha
Zgłoś
Avatar
Tafeuszek 2019-02-11, 17:41
@poligon6
C🤬ja się znasz, ale musisz się wypowiedzieć, co pajacu?
Zgłoś