On nawet kanału nie potrzebuje żeby spojrzeć pod furę
Ja jebię, że też mu się chce...
Do patałachów powyżej, którzy myślą, że renta w PL dla inwalidów jest niska: miałem kumpla na studiach na wózku inwalidzkim, który został potrącony jak miał 10 lat. Za rentę inwalidzką, czy tam odszkodowanie pobudował ze starym nowy dom. Na parkingu uczelnianym najlepsza fura to była zawsze jego. Ostatnio go odwiedziłem, to oczywiście bezrobotny był, no bo gdzie taki leser nauczony całe życie brać hajs za nic pójdzie do roboty, nawet biurowej...
EjaCOOLat napisał/a:
Ja jebię, że też mu się chce...
Do patałachów powyżej, którzy myślą, że renta w PL dla inwalidów jest niska: miałem kumpla na studiach na wózku inwalidzkim, który został potrącony jak miał 10 lat. Za rentę inwalidzką, czy tam odszkodowanie pobudował ze starym nowy dom. Na parkingu uczelnianym najlepsza fura to była zawsze jego. Ostatnio go odwiedziłem, to oczywiście bezrobotny był, no bo gdzie taki leser nauczony całe życie brać hajs za nic pójdzie do roboty, nawet biurowej...
A ja znam gościa, co 10 lat temu stracił rękę i dostaje jakieś grosze.
Ale super, nie musi się schylać, od tego boli kręgosłup często.
No i takiemu pracownikowi mozna placic polowe pensji.
połowa człowieka ale hajs za robotę powinien dostać co najmniej jak za dwóch
W Szwecji Niemcy Belgia z kontynentu afrykańskiego cała ta śniada zdrowe chłopy zasiłki po 2 tysiące euro dostają za frajer . Coś qurwa nie halo
Anosa20 napisał/a:
Zazdrościsz? Ja nie muszę sobie przynajmniej centymetrów dodawać...
No tak, bo przynajmniej kilka razy dziennie, ktoś dodaje te centymetry w ciebie, zbiorniku na spermę.
Szacunek dla takich ludzi, ile trzeba mieć samozaparcia i charyzmy. Na prawdę podziwiam.