Szacun w c🤬j, zajebiście szkoda mi typa. Patrząc na to myślę o tym jakim jestem beztroskim, j🤬ym głupkiem gdy piję, palę i tracę zdrowie podczas gdy taki ziomek ma tak przej🤬e.
Patrzę uczuciowi piwko zgarniaja heh.. może powinno być babysadistic dla takich

Majster: witam, to ja wymieniałem
Klient: a to nie było tematu. Widzę, że ktoś mnie uprzedził
kurtyna, ba dum tss

Do patałachów powyżej, którzy myślą, że renta w PL dla inwalidów jest niska: miałem kumpla na studiach na wózku inwalidzkim, który został potrącony jak miał 10 lat. Za rentę inwalidzką, czy tam odszkodowanie pobudował ze starym nowy dom. Na parkingu uczelnianym najlepsza fura to była zawsze jego. Ostatnio go odwiedziłem, to oczywiście bezrobotny był, no bo gdzie taki leser nauczony całe życie brać hajs za nic pójdzie do roboty, nawet biurowej...
Ja jebię, że też mu się chce...
Do patałachów powyżej, którzy myślą, że renta w PL dla inwalidów jest niska: miałem kumpla na studiach na wózku inwalidzkim, który został potrącony jak miał 10 lat. Za rentę inwalidzką, czy tam odszkodowanie pobudował ze starym nowy dom. Na parkingu uczelnianym najlepsza fura to była zawsze jego. Ostatnio go odwiedziłem, to oczywiście bezrobotny był, no bo gdzie taki leser nauczony całe życie brać hajs za nic pójdzie do roboty, nawet biurowej...
A ja znam gościa, co 10 lat temu stracił rękę i dostaje jakieś grosze.
podpis użytkownika
gruppensexfuhrerna c🤬j to żyje
I co czekasz na gówno burze?
Prowokator z internetu. A nick to od statusu społecznego?
Zazdrościsz? Ja nie muszę sobie przynajmniej centymetrów dodawać...
No tak, bo przynajmniej kilka razy dziennie, ktoś dodaje te centymetry w ciebie, zbiorniku na spermę.