Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:46
to sie nazywa impreza
konto usunięte • 2012-01-10, 17:19
jump jak c🤬j ze tak powiem, wiem ze zaraz bedzie masa hejtow ze gowniana muzyka ale wyj🤬e na hejterow. DOMINATOR!

kto jedzie w tym roku?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-11, 19:47 1
A ja slucham handsup / dance, przez wielu nazywanych techno.
Specia D, Rob Mayth... Czy Dan winter...
Zgłoś
Pirat353 2012-01-11, 20:17
zarekbas napisał/a:

Chętnie bym pojechał i na woodstock i na coś takiego; założę się, że na obu imprezach można się dobrze bawić

Możesz pojechać np: dupą po krześle jak Cie owsiki swędzą
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-11, 20:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-11, 20:55 3
Dominator to kozacka impreza Swoja droga myslalem ze tylko ja slucham hc
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-11, 21:01 1
Taki trochę TechnoWoodstock ; )
Zgłoś
saseq 2012-01-11, 21:02 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
viktorx 2012-01-11, 21:48
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-11, 22:35
1:22 bear grills?
Zgłoś
Mardog 2012-01-11, 22:44 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-11, 22:55 1
Jak dla mnie to zajebista imprezka i muzyka na tej imprezce:) każdy lubi co innego:)
Zgłoś
masterjabol 2012-01-11, 22:57 2
Zgłoś
Pleso93 2012-01-11, 23:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-12, 1:42 1
tarek_kubusio napisał/a:

ciekawe co Ci mowiacy o 'brudasach z woodstocku' powiedza o tym chlamie niczym sie nie rozni - z tym ze na woodstocku slychac prawdziwa muzyke...

smieszne jest to ze wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie mieli doczynienia z ta muzyka i nie maja jakiego kolwiek tolku o jej istnieniu a co najwazniejsze o Jej powstaniu i w jaki sposob jest towrzona gowno wiecie i prosze bardzo! nie porownoj Woodstocka brudasow tych ktorzy kapia sie w blocie jak swinie i dra sie jak po....eby! to jest chore to jest psychiczne! do Eventos ktore odbywaja sie po za granica! a mowiac tez wlasnie o dominatorzy bo to jest inny swiat inna kultura nie wiecie gdzie ludzie zyjecie nawet...zyjecie w swiecie w ktorym jest 15 lat do tylu:) nie podniecajac sie i nie chwalac sie ale Ja bylem juz na 7 Eventach w roli Q-dance organizacji ta ktora wlasnie robi ta impreze Dominator i mialem okazje tez widziec co sie dzieje na woodstocku szczerze to poprostu nie macie pojecia jaki jest klimat i kultura tam i jak ludzie potrafia sie bawic...napewno nie tak jak wy to opisujecie bo tam nie przyjezdzaja ani sie nie bawia brudasy sorry i to nie jest techno techno juz dawno wygaslo to jest HardCorwy festival ale sceny Hardstyle tez sa a ogolem to wszystko ewoulowalo z Techno poptrzez electro a nastepnie powstala nowa era muzyki czyli takiej ale niestety wy ludzie nie macie tolku w tym bo Polska jest 15 lat w tyl:) choc lewy dol polski i troche gory lewej jest obeznane juz w tym i oby tak dalej!

a co do Dubstepu to macie tu dobry nr
youtube.com/watch?v=sZdiCek6FKU&feature

tirit napisał/a:

Dominator to kozacka impreza Swoja droga myslalem ze tylko ja slucham hc

ojj nie tylko Ty jestes Hard Maniakiem jest mnostwo takich ludzi hehe

A TU macie najlepsza impreze Hardore!

Master of HArdcore!
youtube.com/watch?v=t4dTRpGxVUQ

nieeeeeee macie pojecia co tam sie dzieje:)
Zgłoś
ryzu 2012-01-12, 3:32
z tego typu muzyki polecam "qlimax" świetne show
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-12, 7:25
XaLowi ten temat by wypadało pokazać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem