Czasem potrzeba wygrywa z czasem oczekiwania na windę ;P
Ale trzeba przyznać, że przynajmniej szczają w ustronnym miejscu, a nie jak te zwierzęta zza ocenanu szczające na środku ulicy
Musiał dyżurny ruski wesprzeć rodaków. Dla mnie to takie same zwierzęce śmiecie, tyle że białe. Zmongolona ugro-fińska swołocz. Dekady mijają a u nich nic się nie zmienia, aby móc rakiety posyłać zamknęli w obozach pracy tych kilku rozgarniętych.
Kto nie oddał moczu w windzie niech pierwszy...
Współczuje, Twoim sąsiadom
Taki sam zjeb jesteś?
Co do tego, że Zbysław był na którymś filmie na sadolu, to ja wątpliwości nie mam...
Nie jesteśmy z rosji... u Nas to nie jest normalne zachowanie
ale tam musiało j🤬
szczali do zsypu to i tak j🤬o, szczanie w niczym nie upiększyło bukietu zapachowego
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęMusiał dyżurny ruski wesprzeć rodaków. Dla mnie to takie same zwierzęce śmiecie, tyle że białe. Zmongolona ugro-fińska swołocz. Dekady mijają a u nich nic się nie zmienia, aby móc rakiety posyłać zamknęli w obozach pracy tych kilku rozgarniętych.
O Polakach nic nie pisałem moczymordo
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Kto nie oddał moczu w windzie niech pierwszy...
...Pierwszy!... Nigdy tego nie robiłem i 99% ludzi nie robiło, zjebie.
O Polakach nic nie pisałem moczymordo
On też nie, tylko o twoich braciach kacapach.
On też nie, tylko o twoich braciach kacapach.
Ty wiesz najlepiej, w końcu to jedno z Twoich wielu kont

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Sk🤬ysynu.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.