📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
🔥
Szybki i wściekły
- teraz popularne
Francja Elegancja.....
W 2001 roku byłem w Paryżu..... Av de Clichy, nie jakaś boczna uliczka, stały kibelki za 2 franki, a pod murem kamiennicy stoi normalnie wyglądający facet i szcza, w dupie mając przechodzące tłumy ludzi....
W 2001 roku byłem w Paryżu..... Av de Clichy, nie jakaś boczna uliczka, stały kibelki za 2 franki, a pod murem kamiennicy stoi normalnie wyglądający facet i szcza, w dupie mając przechodzące tłumy ludzi....
W latach 50-tych był zjazd związków literatów w Warszawie i Antoniego Słonimskiego zagraniczny delegat zapytał gdzie mógłby skorzystać z ubikacji. A skąd pan jest? Ze Związku Radzieckiego. A, to pan może wszędzie.
budowapl napisał/a:
Gość znaczy pociag by po prostu wiedzieć którym ma wrócić a wy robicie sensację. Ja też zawsze tak robie
No wiesz trzeba mieć trochę kultury... Ja sikam tylko po kołach i lepszy efekt bo zapach się lepiej niesie nawet nie muszę sprawdzać rozkładu jazdy już czuje że mój pociąg nadjeżdża minus taki że szybciej wietrzeje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie