Kolejny filmik od dziewczyn : P
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:29
Kolejna produkcja typu: odgrzeje stare kotlety ale w stylu podpatrzonym u kogoś. Jak dziewczyna potrafi tylko wyglądać to niech się lepiej skupi na wyglądaniu, bo jak zacznie jakieś filozofie swoje uzewnętrzniać to niezła sraka wychodzi z tego.
Jakie spiny
co prawda mi sie nie podoba, ale zeby tak sie irytowac, ze ktos zagarnal dla siebie czątke internetu i jest od Ciebie slawniejszy Wafelku kakaowy:P
Co się stało ze wszystkimi dziewczynami że już od 4-5 lat nie wymawiają Ś, Ć i C normalnie, tylko jakieś zduszone coś, pośrednie między S i Ś albo C i Ć. To brzmi po prostu obrzydliwie i nie mam pojęcia skąd to w ogóle przyszło (na pewno nie z angielskiego ani niemieckiego, rosyjski też raczej nie). Mało tego, babki które mają 28+ lat mówią już normalnie, tylko te młodsze seplenią
Zazdrość przez was przemawia?
Co złego w tym że dziewczyny dla rozrywki kręcą sobie filmiki?
Youtube ma filików od zaje...nia wiec kolejne nie zaszkodzą, nikt nie musi oglądać.
Przynajmniej się dobrze bawią a nie tyko narzekają
Co złego w tym że dziewczyny dla rozrywki kręcą sobie filmiki?
Youtube ma filików od zaje...nia wiec kolejne nie zaszkodzą, nikt nie musi oglądać.
Przynajmniej się dobrze bawią a nie tyko narzekają
Orissa napisał/a:
Co się stało ze wszystkimi dziewczynami że już od 4-5 lat nie wymawiają Ś, Ć i C normalnie, tylko jakieś zduszone coś, pośrednie między S i Ś albo C i Ć. To brzmi po prostu obrzydliwie i nie mam pojęcia skąd to w ogóle przyszło (na pewno nie z angielskiego ani niemieckiego, rosyjski też raczej nie). Mało tego, babki które mają 28+ lat mówią już normalnie, tylko te młodsze seplenią
dokładnie, to samo ostatnio zauważyłem, jakiś wargościsk twarzowy mają czy co
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie