Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Tokio w szybkim tempie
konto usunięte • 2013-02-07, 3:12
przepiękne widoki życia nocnego w Tokio.

Lepsza jakość:
[youtube]watch?v=5F5lcuMx42g
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
finkreth 2013-02-09, 18:13
pod linkiem na you tube faktycznie lepsza jakość. 360p, kozak
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-09, 22:53
Wrocław ładniejszy...
Zgłoś
saseq 2013-02-09, 23:03
ja to tylko lubię patrzeć na ten tłok na przejściach,jak mrówki nacierające na siebie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-10, 0:34
haha xD a w polszy np w sopocie czekasz 30 minut na skmemke na mrozie pelno pijanych ludzi stoi na dworcu o 3 w nocy afery sie robia bija sie a ty czekasz na skmke która sie spoznia pozniej cudem nadjezdza jak ma 4 typow do ciebie samego podejsc wpadasz i okazuje sie ze jest pełna ze musisz stac z pijanymi dałnami i sie zaczyna afera bo przy hamowaniu kogos popchniesz oprzesz sie o drzwi to wpadniesz do brudnego kibla,wyjedziesz to afere ktos robi ze rozwalasz pociag. jakims cudem wyjdzies z tego cyrku to w undergroundzie czekaja patusy na ciebie bo tam nie wieje albo chca złotówke albo komorke odwieczna walka dlatego teraz na wyjezcie nie straszne nam murzyny czy inne awgańce
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem