👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja to tylko lubię patrzeć na ten tłok na przejściach,jak mrówki nacierające na siebie.

haha xD a w polszy
np w sopocie
czekasz 30 minut na skmemke na mrozie
pelno pijanych ludzi stoi na dworcu o 3 w nocy
afery sie robia
bija sie
a ty czekasz na skmke która sie spoznia
pozniej cudem nadjezdza jak ma 4 typow do ciebie samego podejsc
wpadasz i okazuje sie ze jest pełna
ze musisz stac z pijanymi dałnami
i sie zaczyna afera bo przy hamowaniu kogos popchniesz
oprzesz sie o drzwi to wpadniesz do brudnego kibla,wyjedziesz to afere ktos robi ze rozwalasz pociag. jakims cudem wyjdzies z tego cyrku to w undergroundzie czekaja patusy na ciebie
bo tam nie wieje
albo chca złotówke albo komorke
odwieczna walka
dlatego teraz na wyjezcie nie straszne nam murzyny czy inne awgańce

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie