Karma go dopadła za złorzeczenie na Ukrainę

podpis użytkownika
czarna fortuna
Chłopaki po zakupie paru flaszek dostali "małpiego rozumu" ze szczęścia. K🤬a jak dzieci... nierozgarnięte debile.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
skywalker75 napisał/a:
Karma go dopadła za złorzeczenie na Ukrainę
Zmienisz zdanie jak przyjdzie ci dostać się do szpitala i cię wyp🤬olą, bo dowiesz się że miejsce jest, ale zarezerwowane na ukraińców.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
Hahaha j🤬i szmaciarze! Mógł sobie ryj pociąć tym szkłem a odrazu by mu odkaziło.
Pomijając głupi komentarz kierującego. Czy wy nie jesteście w stanie zrozumieć, że Ukraińcy jeszcze bardziej niż ruskich nienawidzą Polaków? Nigdy ie wołali rezać ruskich ale zawsze Polaków. C🤬j wam w dupe naiwni idioci.
Niedrgnięcie ręki kamerzyście przy rozj🤬iu wódy wzmacnia u mnie przekonanie że to fejk na tiktoka (mi by telefon z rąk wypadł ...)
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki
Wyrośnięte nie dorośnięte wieczne dzieci, sp🤬olili za granice bo w polszy wyroki lub alimenty. To za tygodniowe wynagrodzenie przy zbiorach czegoś ? To wydali na chlanie i jeszcze to sp🤬olili, debil dał debilowi taki zestaw

Żyją jeszcze w Polsce ludzie którzy jako dzieci uciekli z pod siekier rezunow ukraińskich, widzieli jak rąbali i gw🤬cili matkę, ojca krzyżowali a rodzeństwo nabijali na sztachety. Tacy ludzie w Polsce są i mają pełne prawo by mowic że j🤬 Ukrainę i banderowców.
W 39 Ukraińcy witali sowietów kwiatami a Polaków pomagali ładować na Sybir. Niech dziś też witają ich kwiatkami. W koncu to jedno i to samo ruskie prawosławne ścierwo piszące cyrylicą.
Tak to pisałam ja ruska onuca
W 39 Ukraińcy witali sowietów kwiatami a Polaków pomagali ładować na Sybir. Niech dziś też witają ich kwiatkami. W koncu to jedno i to samo ruskie prawosławne ścierwo piszące cyrylicą.

NataliaW napisał/a:
Wypolerowałaś już berła bohaterskich towarzyszy broni co się za cywilami chowają i dzieci mordują? Czy taka z ciebie miłośniczka historii że tylko dupę nastawiasz wspominając dzieje Europy i swojego pradziadka z Wermachtu
Jak słyszę ten śmiech i widzę tą chłopską spedaloną mordę to jprd gówno w dupie dalej się chowa
Anal_Intruder_69 napisał/a:
"j***ć Ukrainę i putina"... Nie rozróżnia, czy jest aż takim idiotą? Już widzę, jak ten piździelec ze spodniami wrzynającymi się w dupę i "influencerską bródką" by się zachował, gdyby ktoś zrobił taki rozpie**ol u nas jak ruskie na Ukrainie... p*zda nawet wózka sklepowego nie ogarnia, ale pysk niewyparzony. j***ne bananowe dzieci.
No i c🤬j, też bym sp🤬alał pierwszy sp🤬alał z tego k🤬idołka