Walka o postęp nigdy się nie kończy
Cytat:
Scantily clad activists of feminist group Femen invaded a conference at a university in Brussels. During the act, demonstrators threw water on the Archbishop of Mechelen-Brussels, Andre-Joseph Leonard. The priest did not react and avoided looking at the activists. The protest was against homophobia, according to international agencies. At the end of the demonstration, the archbishop kissed a picture of the Virgin Mary to leave the room. Born in Ukraine and with subsidiaries in several countries (including Brazil and nations with a Muslim majority), the Femen often campaigning for the rights of women and minorities. One of their banners is the defense of gay marriage.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-25, 19:51
preliator napisał/a:
Ksiądz w skórze czy jakimś innym lateksie?
oblany wodą zboczku XD
konto usunięte
2013-04-25, 20:04
konto usunięte
2013-04-25, 20:21
konto usunięte
2013-04-25, 20:36
@up, to super. Mogę napisać o tym książkę?
konto usunięte
2013-04-25, 21:29
piwo za każdy cios dla tej faszystowskiej organizacji jaką jest kościół katolicki.
zlikfidowac pedofilstwo jest łatwo ,...pedały do piachu i po robocie.
Twin
2013-04-25, 22:22
Krzyczcie sobie dalej zacofane wiesniaki (stan umyslu, nie miejsce zamieszkania). Statystycznie w Polsce juz okolo 55% (odsetek sukcesywnie rosnie) ludzi nie ma nic przeciwko homoseksualistom, niestety sadistic z racji swojej tematyki przyciaga wielu nietolerancyjnych glabow... lub pozerow, ktorzy probuja sie glabom przypodobac.
konto usunięte
2013-04-25, 22:24
Hmmm ja jednak strzelam, że ten księżulek r🤬a dzieci:) Pewnie lubi napić się winka mszalnego i poodtykać 9 letniego ptaszka albo c🤬kę
andrzej.andrzej napisał/a:
Hmmm ja jednak strzelam, że ten księżulek r🤬a dzieci:) Pewnie lubi napić się winka mszalnego i poodtykać 9 letniego ptaszka albo c🤬kę
Wspomnienia za służby ministranckiej nawet po tylu latach bolą?
konto usunięte
2013-04-25, 22:47
czemu te ku*wy nie protestują tam gdzie jest to potrzebne np w krajach muzułmańskich gdzie kobiety są faktycznie uwłaszczone przez męszczyzn i nie mają żadnych praw ?