📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zjuq,
Jak tak napiętnujesz homoseksualistów -bo się nie rozmnażają- to może teraz ponarzekasz na ludzi, którzy nie chcą mieć dzieci albo na aseksualistów bo oni to już w ogóle z seksem mają tylko tyle wspólnego, że go nie uprawiają oraz może jeszcze do ludzi chcących mieć dziecko ale bezpłodnodnych. Właśnie! Bezpłodnych obrażaj, napiętnuj i nienawidź. Bezpłodność to dopiero PRAWDZIWA kurewska choroba cywilizacyjna. Bezpłodni na stos! To dopiero chwytliwe hasło.
A tak na serio to bardziej niebezpieczna dla ludzkości jest właśnie taka zacofana nietolerancja, zaściankowość i złośliwość wynikająca ze strachu i nienawiści przed nieznanym. Nieznanym bo właśnie twój argument o rozmnażaniu(w kontekście napiętnowania i niechęci do homoseksualistów) jest z dupy wzięty i potwierdza nieznajomość tematu albo skrajną ignorancję.
Jak tak napiętnujesz homoseksualistów -bo się nie rozmnażają- to może teraz ponarzekasz na ludzi, którzy nie chcą mieć dzieci albo na aseksualistów bo oni to już w ogóle z seksem mają tylko tyle wspólnego, że go nie uprawiają oraz może jeszcze do ludzi chcących mieć dziecko ale bezpłodnodnych. Właśnie! Bezpłodnych obrażaj, napiętnuj i nienawidź. Bezpłodność to dopiero PRAWDZIWA kurewska choroba cywilizacyjna. Bezpłodni na stos! To dopiero chwytliwe hasło.
A tak na serio to bardziej niebezpieczna dla ludzkości jest właśnie taka zacofana nietolerancja, zaściankowość i złośliwość wynikająca ze strachu i nienawiści przed nieznanym. Nieznanym bo właśnie twój argument o rozmnażaniu(w kontekście napiętnowania i niechęci do homoseksualistów) jest z dupy wzięty i potwierdza nieznajomość tematu albo skrajną ignorancję.
Y...Mam penis, moja partnerka ma pochwe. Jak kiedys bede pijany to zalozymy rodzine Panie Biedron 0 tak oto fakt biologiczny przeistoczy sie w fakt socjologiczny.

xxSekiPlxx napisał/a:
Wyobrażacie sobie tego pedała, jako polityka, który ma za zadanie wynegocjować korzystną umowę handlową, dla naszego kraju?
Tak się składa że Biedroń siedzi w parlamencie z ramienia Palikota...
Kuriki napisał/a:
Zjuq,
1. Spokojnie, panie obrońco, bo popuścisz i partner się ucieszy.
2. Zaściankowość to ulubione słowo nowoczesnych lewaków, patrz Ty.
3. "argument o rozmnażaniu(w kontekście napiętnowania i niechęci do homoseksualistów) jest z dupy wzięty" , "z dupy" to są argumenty Twoje, jeśli łapiesz o czym mówie

Szczerze, pedały mi nie przeszkadzają. A niech się tam kochają i cisną w czoko jak to lubią. Ale do cholery niech nie wychodzą z tym na ulicę i niech się z tym tak nie obnoszą jakby to było normalne. Po drugie domaganie się homoseksualistów o adopcję dzieci- bezsensowne. Takie dziecko miałoby zniszczone życie. Jeżeli chcą mieć dzieci, to niech sami je sobie zrobią ;D.
I jeszcze do tego nagrania. Pan Biedroń sam pokazał jak bardzo jest nietolerancyjny przerywając wypowiedź pana z którym dyskutował. Gdyby był tolerancyjny to wysłuchał by argumentów tego pana i przedstawił odpowiednie kontrargumenty.
Przepraszam za błędy i nie zwięzłość tekstu, jestem śpiący i zmęczony
I jeszcze do tego nagrania. Pan Biedroń sam pokazał jak bardzo jest nietolerancyjny przerywając wypowiedź pana z którym dyskutował. Gdyby był tolerancyjny to wysłuchał by argumentów tego pana i przedstawił odpowiednie kontrargumenty.
Przepraszam za błędy i nie zwięzłość tekstu, jestem śpiący i zmęczony

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie