W środę, drugiego października zmarł amerykański pisarz powieści sensacyjnych Tom Clancy. Pisarz zmarł w szpitalu w Baltimore. Miał 66 lat. Przyczyna śmierci pisarza nie jest znana.
jakoś tak smutno
Onet.pl
"Czerwony Sztorm" mogę czytać w kółko do usranej śmierci. Geniusz
ghost recon.. akurat lubiłem tego kolesia, dość specyficzny styl pisania tak samo gry podpisane jego imieniem - majstersztyk niczym james bond
Gdyby nie on, nie byłoby Splinter Cell'a. Minuta ciszy.
Konto usunięte
2013-10-03, 12:08
"Bez skrupułów" niszczy. Dobrze pisał koleś
Świetny pisarz, aż nie wiem co napisać... Szkoda go...
Konto usunięte
2013-10-03, 12:13
No k🤬a. Jak można nie wiedzieć kto to jest Tom Clancy? Kilka jego świetnych książek zekranizowano, np. "Polowanie na Czerwony Październik" czy "Suma wszystkich strachów", mówi wam to coś? O grach to już nie wspomnę, bo mają dopiski w tytułach (tak, Browaryt, właśnie Splinter Cell jest na podstawie jego książki). Pisał o konfliktach z przeszłości jak i o prawdopodobnych w przyszłości. Pewnie nie raz powtarzaliście teorię spiskową, która bazowała na jego twórczości.
Konto usunięte
2013-10-03, 12:14
KHOT napisał/a:
"Przyczyna śmierci pisarza nie jest znana." - w ostatniej książce chciał zdradzić najbardziej strzeżone sekrety Putina.
to już przyczynę znamy
Konto usunięte
2013-10-03, 12:48
Ta sroda w ogole tragiczna byla. FBI zamknela silka, krach na crypto, umiera Clancy... ehh
Konto usunięte
2013-10-03, 13:51
Nie zapomne jak ojciec 15 lat temu od pirata przyniosl mi do domu gre "Tom Clancy - Rainbow Six", ilez ja wieczorow nad nia spedzilem, by pozniej siegnac po ksiazke o tym samym tytule. Jego nazwisko kojarzy mi sie z dziecinstwem. Niech spoczywa w spokoju, wspanialy pisarz.
Konto usunięte
2013-10-03, 14:03
Lordzik92 napisał/a:
Ta sroda w ogole tragiczna byla. FBI zamknela silka, krach na crypto, umiera Clancy... ehh
To że silk padnie wiadomo było od czasu złamania TOR-a przez NSA.
Konto usunięte
2013-10-03, 14:20
To spoko, teraz nagle na facebooku wzrośnie liczba fanów
Konto usunięte
2013-10-03, 14:25
brudny napisał/a:
zapale mu internetowy znicz może to pomoże w żalu jego rodzinie i bliskim [*]
Dzięki temu, podobno jego rodzina czuje się już lepiej i jest im lżej.
To ten gościu co zrobił tom klanki gohos recon super ta gra szacun gościu
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
Poczytałem, poczytałem i autor jebnął zajebistego babola w treści tematu. Clancy zmarł we wtorek, czyli 1 października.
chciałbym wyrazić wyrazy najgorszego współczucia