Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
Tomasz Lis na Żywo
madufo • 2016-01-25, 12:10
Dzisiaj zostanie wyemitowany ostatni odcinek "Tomasz Lis na żywo"
Gośćmi programu będą
Lech Wałęsa ps. Bolek
Bronisław Komorowski ps. Bronek
Marek Belka
Włodzimierz Cimoszewicz
Prowadzący nie podał jeszcze do opinii publicznej informacji czy program będzie prowadzony w języku Polskim czy niemieckim.

Wymyśliłem na kiblu jak za suche to wyj🤬
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
thewhitestar 2016-01-25, 14:58 2
Komor za komuny to nawet w pierdlu siedział za działanie w podziemiu. Natomiast wasz guru Jarosław z komuną zaczął walczyć dopiero jak ta upadła, i włos mu z głowy nie spadnie... Ot, różnica...
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-25, 15:08 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-25, 15:13 5
nowynick napisał/a:

Akurat i ile mi wiadomo "BOLEK" i "BRONEK" byli aktywnymi działaczami Solidarności, którzy brali czynny udział w strajkach lat 80-tych przyczyniając się do upadku komuny. Chyba nie sugerujesz, że powinni zaprosić obecną władzę?

"Jarosława Kaczyńskiego tam nie było"

~Henryka Krzywonos

PS coś czuję, że zaraz na mnie napadnie grupa "charytatywnych" szczekaczy co tu ostatnio tak zaciekle dba o wizerunek Prezesa Tysiąclecia i jego świty Do dzieła chłopaki

Obejrzyj nocną zmianę. A komuna upadła sama, bolek tylko wyniuchał okazję do wykreowania się na "wybawiciela". Bronek za to co by nie robił, to i tak na zawsze pozostanie w pamięci jako ten co niszczył i ośmieszał kraj z platformą kurewską.
Zgłoś
boldrik69 2016-01-25, 15:40 4
!!!News z ostatniej chwili, opcjonalnie będą dostępne napisy w języku hebrajskim!!!
Zgłoś
bleblebator1 2016-01-25, 15:56 3
@up
Nie opcjonalne napisy, tylko wywiad w języku hebrajskim dla kodowców
Zgłoś
LoboTaker 2016-01-25, 16:04
Cieszę się z tego powodu, że wychowałam się "pomiędzy" tym wszystkim - rodzice policjanci, a i na wykłady i konkursy solidarnościowe się chodziło. I tak, przez to, łatwo mi jest srać na te hejty wszechobecne w internecie nt. polityki
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-25, 16:12 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hfbnmiuytp 2016-01-25, 16:17 2
No co? Wszyscy oprócz Wałęsy z porządnych ubeckich rodzin, a nawet można by rzec dynastii.
Zgłoś
AgentGrzesiek 2016-01-25, 16:47 1
thewhitestar napisał/a:

arosław z komuną zaczął walczyć dopiero jak ta upadła,

komuna to może dopiero upadnie

ps chociaz poprawniej byłoby napisać, że komuna upadła 13 XII 1981r. i została zamieniona w rządy służb tzw "Ubekistan"
Ta forma jednak chwieje się juz trochę posadach i prawdopodobnie upadnie
Zgłoś
madufo 2016-01-25, 17:13 5
Mitrus80 odświeże ci pamięć sadol.pl/studniowki-czar-vt397181,15.htmcomments
Zgłoś
BrianGriffin 2016-01-25, 17:26
ty madufo, a do mnie wpadniesz pod derkę? Na bajerkę?
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-25, 17:34
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-25, 17:54 5
Zgłoś
Asfalt 2016-01-25, 18:02
Wy ludzie serio wierzycie, że PiS to prawica

@AgentGrzesiek

W Polsce nigdy nie było komunizmu. Nie myl go z socjalizmem.
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-25, 18:09
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem