Gość dobrze gada o życiu, kto się nie zgadza niech pierwszy rzuci kamieniem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Tak ale jeśli ktos nie ma pieniędzy ponieważ nie pracuje nie będzie w stanie pójść do sklepu kupić nowych ciuchów czy też wykupić karnet na siłownie.
Większość ludzi w wieku 20 lat odrazu po szkole wyjeżdza za granicę ponieważ to nie jest tak że nie chcą pracować jeśli wyjeżdżają.
Jak byś nie wypowiadał sie na ten temat tylko zainwestował w logopedę mówił byś cholera a nie cholela. Nic do ciebie nie mam ale jak chcesz oceniac ludzi najpierw sam spójrz na siebie.
Pozdrawiam
Większość ludzi w wieku 20 lat odrazu po szkole wyjeżdza za granicę ponieważ to nie jest tak że nie chcą pracować jeśli wyjeżdżają.
Jak byś nie wypowiadał sie na ten temat tylko zainwestował w logopedę mówił byś cholera a nie cholela. Nic do ciebie nie mam ale jak chcesz oceniac ludzi najpierw sam spójrz na siebie.
Pozdrawiam
@Dakkar no błagam Cię, nie mów że ludzie płacą tyle hajsu, tylko po to żeby koleś powiedział im że są nieudacznikami i zacytował kilku klasyków. O_o Koleś nie dość, że nie mówi absolutnie nic odkrywczego, to jeszcze chrzani w chamski sposób (jak większość tych "kołczów"), tak jak go nauczyli na kursie. Jeżeli kogoś interesuje rozwój osobisty i ciekawostki na temat psychiki przedstawione w normalny sposób, to polecam kanał Rozwojowiec
koleś to robi przynajmniej z pasji
Ciekawe co ma do powiedzenia o swoim seplenieniu i tym, że jest gruby. Czemu innym doradza się zmieniać jak sam nie umie. To właśnie on ma cechę człowieka który nic nie robi z życiem: myśli, że jest ponad kryteriami którymi ocenia innych i sam nie musi się do nich stosować. Takie motywacyjne filmy może nagrywać ktoś kto faktycznie odniósł sukces a nie tylko rozmyślał sobie na kiblu.
Ale ciota.Zrzucanie winy na siebie za wszystko skutkuje tylko depresją niczym wiecej.Moje zycie jest zdeterminowane przez moje wychowanie i geny.Debil.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie