Tomasz Knapik i historia jego przezwiska.
po c🤬j ta cenzura? tylko tępy osioł nie zauważy że to z TVN, a jeśli zamazane z innych powodów to gratulacje za hejtowanie - Polska górą ! żenada...
Polecam obejrzenie filmików z tym panem po paleniu. Bania jest niemożebna, jeśli ktoś podatny:)
Konto usunięte
2013-02-08, 11:22
na jutubie jest film "zawód lektor" zobaczcie sobie - jest znacznie więcej głosów które znamy tylko z yy... głosu
Ma gdzieś ktoś cały ten wywiad ? Chętnie bym obejrzał.
Konto usunięte
2013-02-08, 13:21
Lektorzy - Encyklopedia Głosów - biografie, artykuły, wywiady, bak głosów - ZAPRASZAM
kocanblog.blogspot.com/2011/07/spis-tresci.html
Polecam także film na YouTube
Lektorzy - Magia Polskiego Głosu
Rozumiem hejting TVN-u, że pewnie nie możesz wytrzymać patrząc na logo ż🤬dowskokomunistycznej stacji ale wycinanie znaczków TVN-u i DDTVN jest k🤬a żałosne...
Konto usunięte
2013-02-08, 14:04
ze Strażnika Teksasu
siwers3 napisał/a:
@up Nie zesraj się z tym hejtem do TVN'u.
Pozer...
Parę lat dłużej pożyjesz to zrozumiesz baranie jeden
davemet napisał/a:
Parę lat dłużej pożyjesz to zrozumiesz baranie jeden
@up Sam jesteś k🤬a baran jak myślisz że mając 26 lat możesz prawić takie j🤬e frazesy. Faktycznie k🤬a przeżyłeś wojnę, okupację komunizm i walczyłeś z Niemcami pod Grunwaldem. Jak ja k🤬a nienawidzę takich debili z TV SRAM...
jarecki93 napisał/a:
@up Sam jesteś k🤬a baran jak myślisz że mając 26 lat możesz prawić takie j🤬e frazesy. Faktycznie k🤬a przeżyłeś wojnę, okupację komunizm i walczyłeś z Niemcami pod Grunwaldem. Jak ja k🤬a nienawidzę takich debili z TV SRAM...
Ale kto tu pisze coś o wojnie czy okupacji? Nie unoś się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Wracaj do oglądaniu tefaueniku lemingu na garnuszku mamusi. Bez odbioru.
Konto usunięte
2013-02-08, 18:42
Konto usunięte
2013-02-08, 19:24
O ja np🤬le ja sie go normalnie boje
Konto usunięte
2013-02-08, 22:09
Jakiś nerwowy jest,tak się jakoś rozgląda...
ale fakt, że dobrych lektorów nie mamy za wiele.
Knapik pracował kiedyś na polibudzie warszawskiej. Pewnego razu zdarzyło się tak, że wykładowcy, który miał pilnować na kolokwium coś wypadło i musiał go zastąpić właśnie Knapik. Studenci jak to zwykle bywa mocno zapili przed sprawdzianem i jak tylko Knapik zaczął coś mówić, to jeden z nich nagle wypalił: "k🤬a, wyłączcie ten telewizor..."