Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:43
konto usunięte 2012-09-09, 0:37
siateczka na szybkości i to jest majster!
Zgłoś
krzychu6 2012-09-09, 0:56
Przy takim niskim domu wystarczy użyć kleju do styropianu. Z resztą wystarczyłoby kołkować tylko w narożnikach płyty i też byłoby dobrze.
Zgłoś
hugh 2012-09-09, 1:33 2
Ja osobiście jestem za 2 kołkami sam pracowałem na ociepleniach właśnie domków jednorodzinnych i 5 kołków to stanowczo za dużo zważywczy że wydatek na całe ocieplenie był by bez sensu bo przez kołki ściana bardziej narażona jest na zimno pozostaje tylko tyle ze elewacja ładnie wygląda a nie o to chodzi w ocieplaniu prawda, poza tym mniej kołków mniej kleju 5 zł więcej w kielni a i tak ocieplenie to nie tanie rzeczy.
Zgłoś
krzychu6 2012-09-09, 1:43
@up masz rację, tworzą się mostki termiczne i przy kołkowaniu taką ilością sama izolacja zaczyna tracić sens. Poza tym obecnie nie trzeba ocieplać styropianem, tylko wystarczy użyć tynku termoizolacyjnego. Ja osobiście przy takim domku stawiałbym na klej do styropianu.
Zgłoś
maciuch2 2012-09-09, 12:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bogusław Łęcina 2012-09-09, 16:11 1
Fuszerka, ja bym im pokazał jak się to robi.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2012-09-09, 17:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kcm 2012-09-19, 19:48
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem