👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Zapo
Stare i mowa o dawnym pzpn za grzsia" A czy coś się znieniło od tamtego czasu ?
Stare i mowa o dawnym pzpn za grzsia" A czy coś się znieniło od tamtego czasu ?
A my się dziwimy, ze nasza reprezentacja jest 100 lat za murzynami..

Hajto ma rację mimo że te zdania mają już ponad 2 lata. Chociaż zmiana władzy w PZPN to dalej tam siedzi beton(patrz poseł PO) i tylko Boniek chce coś zmienić. Najlepszym sposobem na uratowanie polskiej piłki kopanej jest odcięcie państwowego źródełka dotacji wszelakich.
P.S. Tomek po ile karton Vice Royów?
P.S. Tomek po ile karton Vice Royów?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie