Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
konto usunięte 2013-02-23, 18:19 12
@up

Data urodzenia: 01 Sty 1995

idź być gimbusem gdzie indziej...
Zgłoś
Irenvelle 2013-02-23, 18:20 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kalibko 2013-02-23, 18:31
Jeszcze się taki nie urodził co by nam dogodził
Zgłoś
Pan_Doktur 2013-02-23, 18:31
Polacy!

Zmobilizujmy się nie przez jakiś filmik tylko zły stan rzeczy.

Znowu pogrążamy się w sporach, gdy obdzierają nasz kraj z Honoru.

Czy nie było już tak w historii?

Przecież nie przez takie sytuacje przechodziliśmy jako Naród.

Trzeba działać, trzeba kosy prostować. Postawić się jak Islandia i Bułgaria.

Dla naszych dzieci.

Żeby Polska była Polską

PS. Nie spinajcie dupy na jakiś filmik, czemu nie rozumiecie, że jego celem nie było poddanie go ocenie tylko uświadomienie stanu rzeczy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-23, 18:44
Nienawiść do policji tak zostałem wychowany , ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany H W D P JP SLU ELO
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-23, 18:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-23, 19:35 1

Zastanawia mnie, kiedy do niektórych środowisk (te zajebiście "alternatywne" - po dowolnej stronie, prawej czy lewej) dotrze, że prowadzenie niszowego bloga czy własnej gazetki o nakładzie 20 sztuk sprzedawanej za 20 gr kolegom nie czyni z człowieka dziennikarza?
Zgłoś
cycek69 2013-02-23, 19:44
na pohybel za to dzisiaj wypiję...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-23, 19:47
Zgłoś
tomek2302 2013-02-23, 19:51 2
Zgłoś
cerastes 2013-02-23, 19:59
Zgłoś
tool006 2013-02-23, 19:59
Mnie takie filmiki wcale nie dziwią, to samo było jak rządził PiS czy kto inny. Zawartości merytorycznej nie będę oceniał, ale potrzebne jest kontrolowanie poczynań rządu przez media i jednostki. Nawet jeśli treść jest mocno naciągana przez którąś ze stron. Właśnie w polskich mediach najbardziej irytuje mnie brak jakiegokolwiek obiektywizmu, odstawianie na bok spraw ważnych i zajmowanie się pierdołami. I zamiast pilnie obserwować rząd dosrywają się do wpadek opozycji. Może ja mało rozgarnięty jestem, ale powinno być na odwrót...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-23, 20:09
Fakt że niektóre "afery" w klipie są naciągane, ale reszta się zgadza. Takiego gnoju w budżetówce, braku logiki w działaniach służb czy kompletny brak pomysłu na poprawę bytu społeczeństwa już dawno nie było.

Brakuje mi w klipie jeszcze chwytającej za serce sceny nieudanej próby podrzucenia 400kg trotylu..
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-23, 20:52 1
Problemem nie jest PO czy PiS czy LSD czy co tam jeszcze w sejmie siedzi. Problemem jest mafia która tym kieruje. Nazywa się ich "służbami specjalnymi" ale to jest mafia. Nikt ich nie kontroluje (poza zleceniodawcami jakimi są obce narody) gdy niszczą ten kraj od środka. To co wokół widzicie nie może być przypadkowym działaniem. Wszystko to pasuje natomiast do jednego wzorca, który notabene zagościł już na sadolu sadol.pl/sun-tzu-jak-oslabic-i-zniszczyc-panstwo-vt156814.htm jakoś cholernie mi to wszystko pasuje do siebie.
Zgłoś
speedster 2013-02-23, 21:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem