👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ahh, grało się w THPS3!
Puszczało się na kodach slide'a wokół jakiegoś basenu, można było wyjść do kibelka, a wynik nabijał się sam
Walczyłam z siostrą o to, która zagra pierwsza.
Puszczało się na kodach slide'a wokół jakiegoś basenu, można było wyjść do kibelka, a wynik nabijał się sam

pin napisał/a:
Jak to jest, że taki Tony Hawk korzysta z ochraniaczy, a domorośli miłośnicy deski wolą przywalić łbem o beton niż założyć kask?
Bo w przeciwieństwie do niektórych Tony Hawk ma w głowie coś co kask może ochronić

pin napisał/a:
Jak to jest, że taki Tony Hawk korzysta z ochraniaczy, a domorośli miłośnicy deski wolą przywalić łbem o beton niż założyć kask?
Dlatego, że on robi wielkie airy na halfpipeach, i skacze przez rozpędzone samochody. Gdyby mu kazali zrobić kickflipa do manu, to raczej by zbroi nie ubierał.

pin napisał/a:
Tak było jest i będzie - jak masz coś cennego to starasz się to ochronić.

boszlu napisał/a:
Dlatego, że on robi wielkie airy na halfpipeach, i skacze przez rozpędzone samochody. Gdyby mu kazali zrobić kickflipa do manu, to raczej by zbroi nie ubierał.
Myślę, że obaj widzieliśmy masę faili na sadolu, gdzie początkujące dzieciaki chcące zrobić takiego kickflipa lub grinda nie mały nawet kasku założonego. I obydwaj wiemy dlaczego to nazywa się "fail". Tu nie chodzi o to jakie tricki robisz, tylko jaki masz poziom.

Tony Hawk zawsze dawał rade. Tony Hawk PRO Skater 2- jedna z moil ulubionych gier
pozdro

pozdro

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie