👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak to powiedział Ś.P. gen. Petelicki to właśnie kibice będą bronić państwa w ramach zagrożenia, chwała im za to! Wielka Polska Na Wieki!

@valhalla77 chyba jako żywe tarcze... Nawet załóżmy przez chwilę, że taki kibic ma szanse w starciu wręcz z żołnierzem. To idiotyczne założenie ale tak przyjmijmy:
żołnierz ma broń palną a kibic co najwyżej sztachetę.
maniiiek napisał/a:
@valhalla77 chyba jako żywe tarcze... Nawet załóżmy przez chwilę, że taki kibic ma szanse w starciu wręcz z żołnierzem. To idiotyczne założenie ale tak przyjmijmy:
A ty nie masz rozumku genderowcu.

@up to oddaj mi swój. W końcu i tak go nie używasz to co się marnować będzie?
Dobrze, że bez koni. Zanim by dojechali do wroga z 4/5 by się zabiło... No ale wiadomo, że taki kibol to lepszy od Neo z Matrixa jeśli o walkę chodzi. Połowę armii by gołymi rękoma wybił a na czołgi wystarczyłby mu kastet...

Cytat:
Przecież kibole to husaria XXI wieku :E
Dobrze, że bez koni. Zanim by dojechali do wroga z 4/5 by się zabiło... No ale wiadomo, że taki kibol to lepszy od Neo z Matrixa jeśli o walkę chodzi. Połowę armii by gołymi rękoma wybił a na czołgi wystarczyłby mu kastet...
@maniiiek, Jarrt A Wy macie tak ograniczone mózgi, że wyobrażacie sobie, że ci ludzie dostając powołanie na wypadek wojny pójdą w krótkich spodenkach, koszulce polo, z ochraniaczem na zęby i kastetem w rękach na wojnę?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie