👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zielak300 napisał/a:
Mamed spokojnie poradziłby sobie w UFC. Z łatwością niszczy zawodników którzy jeszcze kilka miesięcy temu walczyli właśnie w UFC. Mimo iż moim zdaniem popełnia błąd zostając w ksw, rozumiem powody które nim kierują ponieważ jak sam mówi, ma rodzinę, i za ochłap z kraju nie będzie wyjeżdżał
![]()
Pierwszy test na doping skreśla jego karierę. Mówią, że nie chce iść do UFC bo nie zgadzają mu się pieniądze, jeśli robi takie show w Polsce nie sądzę, żeby władze UFC nie doceniły go finansowo. Hallmann, Błachowicz, Drwal walczą albo walczyli dla UFC i jakoś mogą się dogadać, a za przysłowiową miskę ryżu na pewno żaden tam nie poszedł.
Zgadzam się z Azgoud. Ten Mahmed to ćpun. Bez koksu się nadaje do tarcia chrzanu....

Nasłuchaliście się Oknińskiego, debila zlanego tłuszczem, który twierdzi, że może wyjść z Pudzianem do ringu w każdej chwili (haha) i powtarzacie te pierdoły o koksie.
Jeżeli chodzi o Mameda i UFC, to taki Michael Bisping, który jest niżej w rankingach od Mameda, dostaje 500 tyś $ za walkę. Wiadomo, Bisping to gwiazda i na pewno Mamed nie oczekuje takich pieniędzy, ale propozycja 40k$ za wygraną walkę jest śmieszna, zważywszy na to, że Mamed jest zajebisty i jego umiejętności znacząco przewyższają większość gwiazdek UFC
Jeżeli chodzi o Mameda i UFC, to taki Michael Bisping, który jest niżej w rankingach od Mameda, dostaje 500 tyś $ za walkę. Wiadomo, Bisping to gwiazda i na pewno Mamed nie oczekuje takich pieniędzy, ale propozycja 40k$ za wygraną walkę jest śmieszna, zważywszy na to, że Mamed jest zajebisty i jego umiejętności znacząco przewyższają większość gwiazdek UFC

Mamed zostaje w ksw bo mu placa idostaje zwaodnikow gordszych od siebie a w ufc dostalby baty i juz do kswu by go nie chcieli
Dobrze, że Błachowicz do UFC poszedł, poza nim jeszcze Mańkowski tam jest godny uwagi, reszta do cyrku bardziej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie