👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogłeś napisać ,,ou may gat compilation" i i tak bym uwierzył
podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
Szary_Jeleń napisał/a:
0:10 - jak można być takim debilem, żeby razem z dzieciakami przyklejać się do okna w trakcie tornada... masakra.
dzieciak otwierał drzwi
Na pewno lepiej się to ogląda, niż przeżywa w realu...
Generalnie pięknie potrafi wyglądać każdy żywioł 🤩
Generalnie pięknie potrafi wyglądać każdy żywioł 🤩
lokal.szczecin napisał/a:
nie wiem jakim trzeba byc idiota zeby tam postawic dom z drewna!!
Ceglany też się rozpadnie, albo przynajmniej straci dach, a drewniany można szybciej i przede wszystkim taniej odbudować
w sumie , żyć w kraju gdzie co parę lat wymieniają Ci dom na zupełnie nowy ? no jest trochę nieporęczne bo nie możesz wybrać terminu .... no ale coś za coś.
left is not right

podpis użytkownika
right is rightleft is not right
Wiadomo, jak w dowcipie, huragany mają kobiece imiona, bo jak przychodzą to są wilgotne i dzikie, a jak odchodzą zabierają ci dom i samochód. Ale jak huragan ma na imię Hillary, to wiedz, że będzie naprawdę grubo.
Dlatego że drewniane są po prostu tansze dla zwyklych zjadaczy chleba, drewna mają pod dostatkiem i opracowane od pokolen technologie szkieletowe, a murowane buduje sie tylko w najwiekszych/najdrozszych miastach a i te slynne wille na wzgorzach los angeles co kosztują miliony. Jeszcze tego nie wiesz i nie rozumiesz, ale w Polsce zmierza wszystko w tym samym kierunku (ocieplenie klimatu, czeste tornada + corac mniej ludzi stac na wlasny, murowany dom).
To ostatnie to na 100% fejk. Setki nagrań z tornadami widziałem i to jest guano AI...
Ten ostatni filmik jest tak dobry jak film Twisters z 2024 roku
wersja reżyserska...
wersja reżyserska...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie