👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

b0r000 napisał/a:
Tak na przyszłość pod jaki adres to wysyłać? Bo szczerze się nie orientuję...
www.stop.ruszaj.stop@policja.prl

@up Na pewno czegoś lepszego niż po przedmurzu kryptolewicowego obozu pracy z opłacanymi propagandzistami, którym Goebbels wypłacałby sowite premie za gorliwość.

A mam pytanko, nie bronię tego idioty który powoduje zagrożenie na drodze, ale co gdyby powiedział, że np. źle się poczuł, czuł, że traci przytomność czy cokolwiek? Wtedy może chyba się gw🤬townie zatrzymać tak?
Jestem z Torunia i powiem, że do HALO TAXI przyjmują ludzi bez doświadczenia za kierownicą i nie musisz nawet znać topografii miasta.
Auto idzie do warsztatu a ty za brak dochodów kasę z ubezpieczenia. Dostajesz taką kasę jak miesiąc wczesniej ale bez wychodzenia z domu.
minetek napisał/a:
widocznie cwaniakujesz. Ja nie dam nic na nich powiedzieć, bo dostałem od nich w sumie 160% tego co zapłaciłem za auto. Bardzo dobra wycena z pierwszego podejscia i byłem zadowolony więc nawet nie pisałem podań. Kupiłem auto, przełożonego anglika za 9700,po dwóch tygodniach gość mi go skasował ciągnikiem siodłowym z wanną, likwidator był już następnego dnia, orzeczono całkę. Raport z cenami ew. naprawy i wyliczenie szkody po równych 14 dniach. Wg. ich tabeli auto warte 15 koła, Kasy wypłacili około... 9900, a likwidator podpowiedział żebym napisał pismo o pomoc w zagospodarowaniu wraku. Napisałem, wystawili go na jakiejś wewnętrznej aukcji, po trzech dniach jakiś gość wylicytował go za 6000 z kawałkiem, ja dostałem powiadomienie. Pach, przyjechała laweta, umowa do podpisu, kasa i cześć. 16 koła w kieszeni i już kupiłem OE europejczyka w młodszym roku.kuwa nie w tym TU...
Nawet bez kamerki sprawa wygrana. Jak się złotówa wytłumaczy z nagłego zatrzymania bez powodu ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie