@Vuko
no i co dumny jesteś z siebie że gówno wiesz o piłce? Totti świetny piłkarz, 37 lat na karku a w zeszłym tygodniu 2 bramki wpakował Interowi
no i co dumny jesteś z siebie że gówno wiesz o piłce? Totti świetny piłkarz, 37 lat na karku a w zeszłym tygodniu 2 bramki wpakował Interowi

Totti nigdy się nie p🤬lił w tańcu, no i wyciąć tak cz🤬cha coś pięknego

Ktoś z bliskich obstawił, że będzie czerwo dla Tottiego, to i musiał się napracować biedak.
PeeS. Pięknie kopnął głupiego cz🤬cha!
PeeS. Pięknie kopnął głupiego cz🤬cha!
0:33 --> I jeszcze do miecza chciał podejść..
podpis użytkownika
Paul_Finch
Oglądałem ten mecz
to finał pucharu włoch chyba z 2012 roku
Od początku pracował na tą karteczkę

No k🤬a i to rozumiem. Marzy mi się żeby w piłce podobnie jak w hokeju możliwe były solówki i sędzia nie przeszkadza do momentu przejścia walki do parteru
Wtedy bym zaczął oglądać piłkę nożną
tak to pozostają sporty walki

obejrzyjcie sobie Tottiego np na Mundialu 2002 zanim sędziowie nie wyr🤬ali Włochów. Moim zdaniem miał szansę na zawodnika turnieju. Jeden z najlepszych o ile nie najlepszy włoski piłkarz od czasów Baggio. No może obok Pirlo.

skarpety_atlety napisał/a:
za kopa w tego c🤬la balotelliego zawsze piwko
wąchaj c🤬ja c🤬lu z Interu!
Mario ma was w c🤬ju!

A Wy wszyscy wiecie w ogóle jaki był powód??
Kilka dni po tym wydarzeniu Totti w wywiadzie przyznał się, że poniosły go emocje ale nie sposób było zareagować inaczej na zaczepki typu: "Ty dziadku jesteś już skończony" i dużo obraźliwych słów z ust Balotelliego odnośnie całej AS Romy i ich fanów.
A, że Totti za Romą stoi całym sercem co potwierdza przywiązanie do barw - 20 lat gry w jednym klubie...
Tak, jestem kibicem AS Romy, od 2006 roku, na dobre (gdy w Lidze Mistrzów wygrywali w dwumeczu z Realem Madryt bądź w grupie ogrywali Chelsea) i na złe (ostatnie dwa tragiczne sezony).
P.S.
Zapo, wypie*dalaj na przedmieścia Rzymu!
Jak powinieneś pamiętać, od 22 września tego roku Rzym jest cały pomalowany na Zółto-Czerwono!
Także proponuję:
Kilka dni po tym wydarzeniu Totti w wywiadzie przyznał się, że poniosły go emocje ale nie sposób było zareagować inaczej na zaczepki typu: "Ty dziadku jesteś już skończony" i dużo obraźliwych słów z ust Balotelliego odnośnie całej AS Romy i ich fanów.
A, że Totti za Romą stoi całym sercem co potwierdza przywiązanie do barw - 20 lat gry w jednym klubie...
Tak, jestem kibicem AS Romy, od 2006 roku, na dobre (gdy w Lidze Mistrzów wygrywali w dwumeczu z Realem Madryt bądź w grupie ogrywali Chelsea) i na złe (ostatnie dwa tragiczne sezony).
P.S.
Zapo napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=cVKPHiLURzQ
totti c🤬l !!! zreszta jak sie jest legenda zydowskiej romy to trudno byc normalnym
forza SS Lazio !
Zapo, wypie*dalaj na przedmieścia Rzymu!
Jak powinieneś pamiętać, od 22 września tego roku Rzym jest cały pomalowany na Zółto-Czerwono!

Także proponuję: