Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Toyota supra 1600km
not_NULL • 2010-04-19, 17:58
To się nazywa p🤬lnięcie ;]

Niecierpliwi niech ogladają od 0:30
A Bardzo niecierpliwi od 0:37

Może mało w tym 'czarności', ale warto zobaczyć ;] Tym niewyżytym sadystom pozostaje wyobraźnia co mogło się stać:
-P🤬lnięcie silnika przy starcie
-Wyskoczenie ściany betonu o grubości 3m w połowie toru
-Wyskoczenie pił obrotowych w połowie toru, rozcinających auto na kilka części ;]
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KieldW 2010-04-19, 22:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jakubczyk1985 2010-04-19, 23:02 1
idzie jak wartburg mojego starego
Zgłoś
MCL 2010-04-19, 23:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-19, 23:42
Do pracy tą suprą mogłabym pośmigać zamiast tłuc się del Solem.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-20, 0:05 1
Eeeee żegnam pana z takimi filmikami ... i sie do jakiegoś motospotoszroto nie wiem byle zdala od czarnego humoru.. no chyba że masz coś co się na tę stronę nadaje... bo jak Boga kocham (jakiegoś na pewno) to jeśli zobaczę że wrzucasz tu jakieś pluszowe misie które śpiewają czy coś nie związanego z hardem (ok misie w takiej wersji mogą być hard) to Cię po IP znajdę..

... i w tedy ja wrzucę coś na harda
Zgłoś
tmk752 2010-04-20, 10:31
Zgłoś
~mcmt 2010-04-20, 11:58 7
Tutaj M6, ze znacznie mniejszymi przerobkami (dodano 2 kompressory) ma bodajze 730KM. Silnik oryginalnie, wolnossacy S85 5L V10 oryginalnie ma 507KM. Wynik bedzie gorszy od tej Supry, bo w przeciwienstwie do niej, oprocz silnika i kilku przerobek wizualnych, to jest auto do zrejestrowania i jezdzenia po ulicy (wazy 1800kg i ma wszystko co oryginalne BMW M6, ktore uwazam za dzielo sztuki na kolkach, ktorego rowniez bym nigdy nie przerabial ) Trzeba przyznac, ze z drugiej strony tak stuningowac silnik to tez jest sztuka, kawal inzynierii, elektroniki, spora wiedza...

Zgłoś
konto usunięte 2010-04-20, 21:55
164,51 mph to ok 263.93 km/h , tak dla wiadomości... Jeśli ktoś nie widział przecinka i nie wie że to dzieje się w USA.
Zgłoś
not_NULL 2010-04-20, 22:56
szym44 napisał/a:

164,51 mph to ok 263.93 km/h , tak dla wiadomości... Jeśli ktoś nie widział przecinka i nie wie że to dzieje się w USA.

Nie, dlaczego? przecież to normalne, że na tak krótkim odcinku drogi nawet auta średniej klasy rozwijają prędkość 16451km/h
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem