👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

czemu na placu no sorry jak ktoś ma jakiegoś biberka na wrzucie to ile on może mieć lat i gdzie chodzić? widzę że to ty masz jakieś dziwne myśli jak kojarzysz słowo plac z czymś dziwnym ale spoko
Co tutaj takiego dziwnego? Chyba każdy człowiek słysząc niespodziewanie taki huk przestraszyłby się. Wiek nie ma tu raczej nic do rzeczy - był bowiem taki filmik z Monaco z Koenigeseggiem w roli głównej, na którym to młoda laska aż podskoczyła ze strachu - i co ona też słyszy wszędzie strzały? Weźcie się ogarnijcie.
Się dziwicie starszym ludziom....
Jak oni wojnę przeżyli.... Hitler strzelał, Stalin strzelał.....
Wiesz jaki to był dla nich szok? Wiesz co oni czuli?
Jak oni wojnę przeżyli.... Hitler strzelał, Stalin strzelał.....
Wiesz jaki to był dla nich szok? Wiesz co oni czuli?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie