Uprzedzam że mało sadystyczne i nikt nikomu nie poderżnął gardła, ale warto zobaczyć.
2 pytania, dla ludzi mogących obejrzeć to w lepszej jakości niż ja. Gdzieś tak 11:20, golibroda poprawia mu brwi czy robi coś innego?A i ktoś się orientuję po co przykładał on ogień do twarzy? Swoją drogą właśnie przez prawie 20 minut oglądałem kogoś golącego brodę. Jakoś do Turków mam stosunkowo duży szacunek, mimo tego, że to ciapaci to jednak są oni w tej Europie od dłuższego czasu i jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że Turcja, a raczej wtedy Imperium Ottomańskie nigdy nie uznało rozbiorów Polski
.
podpis użytkownika
Ola gringo
Zajebiście, najlepiej jakby komuś przed tobą zgolił maszyną czy brzytwą syfy z karku albo po prostu zaciął, wytarł w majty czy spodnie i tą samą maszynką golił ciebie.
Zapewne tak samo wk🤬iają cię dz🤬ki czy zwykłe dajki które nie chcą się r🤬ać bez gumy.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."
Perfekcja. Do końca pobytu ( 4-5 dni ) już się nie golił,bo nie miał takiej potrzeby, a za wszytko zapłacił na nasze 20zł.