Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Opis taksówkarza:
Cytat:

Ja chciałem tego mercedesa ominąć, ale przyjechało to drugie auto (znajomi tej od mercedesa)
I zablokowali. Kazali mi cofać 100 m …

Jestem na tomografie w szpitalu, policja zabroniła mi prowadzić auto
Przechodzień który tam stał nie był z nimi, mnie zaatakował
Kilkukrotnie w głowę
Ja próbowałem nóż otworzyć w tym czasie bo bałem się ich

Partner kobiety został zatrzymany, poszukiwany jest drugi sprawca pobicia.

Sosiwo: wszczecinie.pl/gangsterskie-sceny-na-podzamczu-taksowkarz-nie-chcial-u...

[ Dodano 2025-01-20, 10:35 ]
Cytat:

Według komentarza osoby rejestrującej film agresywnie zachowywali się zarówno osoba jadąca pod prąd i jej kompani, jak i taksówkarz, który miał użyć gazu. Wówczas nastąpiła zmiana i to taksówkarza zatrzymywali ci, których… sam blokował.

– Co ja ci zrobiłam, że mnie gazem spsikałeś – krzyczy kobieta.

– Z nożem do mnie, frajerze? Chodź na ulicę – mówi jeden z mężczyzn do taksówkarza piskającego w jego kierunku gazem.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-01-20, 21:10 ]
Tytuł i opis zostały zmienione, ponieważ autor celowo napisał nieprawdę o tym że taksówkarz pochodzi z Ukrainy, podczas gdy jest on Polakiem mieszkającym w Szczecinie (dowody w komentarzach)

Uprasza się autora tematu o zahamowanie swojego niezdrowego popędu w szukaniu sensacji z udziałem obcokrajowców i bardziej wyważonych i inteligentnych wypowiedzi w przyszłości.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zmieniono 4 razy Zgłoś
PieronJasnySzlag 2025-01-20, 22:04 3
Haha, i już rodzime c🤬ki się pruły że ukr a tu jednak naszego bili i już ocena sytuacji się zmienia, jak chorągiewki. Jakie to jest upodlenie. Nie wstyd wam?
Zgłoś
Pietrushka 2025-01-20, 22:23 11
Taksówkarz jechał zgodnie z prawem. P🤬da z mercedesa blokowała przejazd.
Potem dojechało agresywnie drugie auto, mężczyźni byli agresywni i uderzali w jego auto. Też bym blefował że mam pistolet.

W dodatku od razu zadzwonił bym pod 112 i z dyżurnym na linii krzyczał bym że boje się o wlasne życie że ogarnia mnie histeria i panika bo boje się że zrobią mi krzywdę, że musze się jak najszybciej wydostać. Zapiął bym bieg staranował bym te dwa mercedesy w leasingu j🤬ych bananowców, a jak by trzeba było to i tych pedałów bym porozjeżdżał.
Potem policja, następnie szpital, ja przeżyłem traumę i odj🤬o mi. Proszę do psychiatry bo nie mogę się otrząsnąć po tym agresywnym ataku na moje życie oraz zdrowie, bo tak to odbierałem że tyle osób atakowało mnie i moje auto. Niech sąd rozstrzyga.

Może nawet nie dał bym już rady w życiu wsiąść za kółko po takim przeżyciu i musieli by mi to zadość uczynić np. na 200 tysięcy złotych, bo jeszcze tyle zamierzałem pracować, żeby tyle pieniędzy zarobić. I c🤬j.
Nauczcie się kombinować rodacy. Podobno nikt nie jest taki cwany jak Polak.
Gdybym był pewny że racja jest po mojej stronie a ktoś robi taki agresywny zamach na moje życie, to odj🤬 bym naprawdę grubo.
Jak tylko typ poszeł do merca i włożył połowę ciała do samochodu, zapiął bym jedyne i przeciąłbym go c🤬ja w pół bo "przysięgam że powiedział "idę po pistolet i cie zastrzele"".

Jestem już tak przesycony tym jadem dookoła że gdy tylko nadarza mi się okazja i mam jakiś spór z jakimś idiotą na swoją korzyść, próbuję zrobić to w najgroszy możliwy sposób dla ameby. Żeby tak wszystkim frajerom doj🤬, takie mam postanowienie na 2025 rok. Żeby tępić zachowania jak np. z tego materiału. Żeby takich frajerów eliminować ze zdrowego społeczeństwa.
I ten brak reakcji. Cioty siedzą w aucie i nagrywają, zamiast tam wyskoczyć w kilku i uspokoić towarzystwo. Już c🤬j w to czyja wina, takie agresywne i nadimpulsywne zachowania prowadzą do nieszczęść, Typ ewidentnie nad sobą nie panuje. A co by było gdyby ten taksówkarz się zagapił i potrącił tę k🤬ę na przejściu dla pieszych? To ten frajer by go zabił? To jest karane mandatem lub więzieniem a nie śmiercią.
Już naprawdę młodzi Polacy to banda ciot która boi się głośniej pierdnąć w obronie siebie lub czyjejś? Z czym zostały wymieszane geny tych Wojowników, walczących setki lat o te ziemie, budujący to kim teraz jesteśmy i po jakiemu mówimy?
Nawet żebym miał dostać wp🤬l to nie pozwolił bym jakiemuś kretynowi nap🤬lać z buta w cudzy samochód drąc przy tym pedalską japę na pół dzielnicy.
Zgłoś
Jackub10000 2025-01-20, 22:56 4
Moi drodzy, jest to sytuacja kiedy dwoje dobrze rozpoznawalnych mieszkańców Szczecina się spotkało. O ile pani nie kojarzę to szacowany złotowa jest utrapieniem Szczecina, gdyż wielokrotnie publikuje filmy na których sam wielokrotnie doprowadza do sytuacji zagrażających innym kierowcom. Obecnie publikuje jako Anonim na grupach FB Szczecinie i posiada kilka fejkowych kont które niby popierają jego działanie. Szukajcie a znajdziecie

[ Dodano 2025-01-20, 22:59 ]
SławomirSulej napisał/a:

Ponoć ten z taxi to też niezły pojeb, chociaż tutaj akurat ma rację

Bo jest obejrzyj film jak ustępuje pieszemu który oczekuje na wejście na pasy (oczekuje) w tym samym czasie leci bus pasem autobus i musi gw🤬townie hamować, zaś potem nasz autor o mało nie potrącił pieszej. Ale zgłosił na policję kierowcę autobusu
Zgłoś
chada 2025-01-20, 23:07
natek_7 napisał/a:

nie wiem gdzie mózg zgubiłeś oglądając to wideo , ale po 1 to gość groził mu bronią na początku filmu, po 2 to oni go atakowali go od zewnątrz i wkładali łapy do auta a po 3 primo ultimo policja została wezwana już na początku zdarzenia gdzie jeszcze za dużo się nie wydarzyło. Ale widzę ciężko z umiejętnością rozumienia oglądanego wideo

ty nawet nie masz co zgubić bo ja tu żadnej broni nie widze chyba że dla ciebie powiedzenie to jest to samo co fakt dokonany, wkładali mu łapy do auta to mógł ich odepchnąć, zamknąć i odjechać albo siedzieć na piździe a nie udawać bohatera i jeszcze dostać wp🤬l xD Wyciągając kosę albo pałkę licz się z tym że możesz nawet zginąć
Zgłoś
Kaczor_Donald 2025-01-21, 1:12
K🤬y j🤬e
Zgłoś
pochminick 2025-01-21, 4:54 1
dzarul napisał/a:

T a białym koszulku dobre cyce ma, na hiszpana bym brał

Jak lubisz tryskać na silikon, to idź do łazienki i na uszczelnienie brodzika/wanny...

Przyjrzyj się: nawet w ciuchach widać, że sztuczne. A jak chcesz bardziej skąpoubraną wersję Karyny to: Klaudia Utyła na fb,

[ Dodano 2025-01-21, 04:56 ]
Marian_Koniuszko napisał/a:

Nie na Onlyfansie tylko na "Bananowej Szklarni"- lokal taki w Szczecinie. Ona jest właścicielką, Klaudia Tyła się nazywa

albo pranie kasy. Patrząc na znajomych tej pani i rentowność gastronomii, to całkiem niewykluczone.

[ Dodano 2025-01-21, 04:58 ]
chada napisał/a:

Czyżby upadliniec wyciągnał nóż + gaz i dostał w p🤬de po czym poszedł na policje? Ja p🤬le jaki k🤬a c🤬l Za wyciągniecie kosy na gołe łapy powinni go rozp🤬olić z palnej

jasne, ty bys wyszedłna gołe łapy, przeciw trzem chłopom plus dwie dz🤬ki.

Wstawaj, zesrałeś się.
Zgłoś
mandaryniak 2025-01-21, 9:50
Do utylizacji

podpis użytkownika

bla bla bla ...wina tuska
Zgłoś
Alonso 2025-01-21, 10:58
Nie chciałbym laski, która tak przeklina.
Zgłoś
majeńka 2025-01-21, 12:54 1
Velture napisał/a:

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-01-20, 21:10 ]
Tytuł i opis zostały zmienione, ponieważ autor celowo napisał nieprawdę o tym że taksówkarz pochodzi z Ukrainy, podczas gdy jest on Polakiem mieszkającym w Szczecinie (dowody w komentarzach)
Uprasza się autora tematu o zahamowanie swojego niezdrowego popędu w szukaniu sensacji z udziałem obcokrajowców i bardziej wyważonych i inteligentnych wypowiedzi w przyszłości.

Chciałabym wycofać piwo, należy się Centurionowi za poprawienie opisu; Velture lecz się człowieku!

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
oleyu 2025-01-21, 12:59
Była taka piosenka Ken i Barbie , tekst : Oszukani myślą że są elitą . Może ktoś pamięta ?
Zgłoś
natek_7 2025-01-21, 14:46
chada napisał/a:

ty nawet nie masz co zgubić bo ja tu żadnej broni nie widze chyba że dla ciebie powiedzenie to jest to samo co fakt dokonany, wkładali mu łapy do auta to mógł ich odepchnąć, zamknąć i odjechać albo siedzieć na piździe a nie udawać bohatera i jeszcze dostać wp🤬l xD Wyciągając kosę albo pałkę licz się z tym że możesz nawet zginąć

bron byla pokazana na zblizeniu 1 z kadrow, 2 sprawa jak mi ktos grozi bronia nawet jej nie pokazujac to juz znak ze, bede sie bronil czym mogl a nie czekal az koles na prawde tę bron wyciagnie wiec ten co grozil tez mogl sie liczyc z tym ze nawet zginie. No wyobraz sobie ze chcial odjechac to mu laski z przodu i z tylu blokowaly wyjazd. No ja juz widze jak ci wpychają lapy z 2 stron a ty siedzac na fotely wypychasz je tak to moze dziala tylko w fantazjach a nie w realnym swiecie
Zgłoś
chada 2025-01-21, 22:12
natek_7 napisał/a:

bron byla pokazana na zblizeniu 1 z kadrow, 2 sprawa jak mi ktos grozi bronia nawet jej nie pokazujac to juz znak ze, bede sie bronil czym mogl a nie czekal az koles na prawde tę bron wyciagnie wiec ten co grozil tez mogl sie liczyc z tym ze nawet zginie. No wyobraz sobie ze chcial odjechac to mu laski z przodu i z tylu blokowaly wyjazd. No ja juz widze jak ci wpychają lapy z 2 stron a ty siedzac na fotely wypychasz je tak to moze dziala tylko w fantazjach a nie w realnym swiecie

Podaj mi momenty gdzie widać cokolwiek chociaż przypominające broń palną xD Gościu mógł zamknąć szyby razem z autem i po prostu siedzieć w środku a nie udawać bohatera z kosą bo gdyby gościu faktycznie tą broń miał to by go w kilka sekund odp🤬lił
Zgłoś
Kroki71 2025-01-22, 9:28 1
10 lat jeździłem na nocnej taksówce w Krakowie. I jakby na mnie trafiło to pederasta co przyjechał i udawał rycerza miałby rozj🤬y łeb a p🤬dy dostały by po lepie na ryj. Dodatkowo przyp🤬oliłbym w tego Merca co chciał jechać pod prąd i cześć pieśni. A tak, dyskusja, p🤬lenie o Szopenie etc. Takie sprawy załatwia się szybko i wtedy patusom rura mięknie od razu.
Zgłoś
Trolik1 2025-01-22, 19:59
A ja już się nie πr dolę w takich sytuacjach, tylko jadę. A, że fura i duża i nie nowa, to sami cofają. A jak nie... walę. I wzywam od razu niebieskich. A c🤬le niech się tłumaczą.
Zgłoś
OblesnyKnur 2025-01-22, 21:50
Jesli twoj interlokutor

smc napisał/a:

Klaudia była do wynajęcia na godziny.
Stąd taka tupeciara, pół miasta ją miało.

J🤬 ja tez pies , j🤬a cala pobliska wies!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie