📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdybym był jednym ze strażaków którzy udzielali pomocy kierowcy to najzwyczajniej w świecie UDUSIŁBYM GNOJA!
Cytat:
W Polsce BMW to tak jak kiedyś w PRL-u czarna wołga, ludzie bali się, przeklinali psioczyli na te auta a tak na prawdę spuszczali się jak ktoś pozwolił im chociaż do takiego wsiąść
ty chyba sobie żąrtujesz
Może u ciebie na wsi auto za 5-6k zł jest warte spustu ale nie wszędzie tak jest.

w tym BMW to podłogi pewnie połowę nie było ze starości i się po prostu rozpadło na jezdni.
Oczywiście BMW, oczywiście czerwone (opcjonalnie czarne) oczywiście E36, oczywiście 3 drzwiowe: podsumowywując: typowy polski cham, niezależnie czy z miasta czy ze wsi, kupują te tanie, szybkie kupy złomu, piją, jeżdżą po chamskich baletach. I niech nikt mi nie mówi, że popadam w stereotypy.

@nobukazu Oczywiście, że popadasz w stereotypy. Mam BMW może nie takie jak w twoim opisie ale jednak BMW. Nigdy nie jechałem nim nietrzeźwy, nigdy nie spowodowałem kolizji, stłuczki czy wypadku, nie mam punktów karnych na koncie a moje auto jest bardziej zadbane niż twoja gęba i mniej wyjeżdżone niż twój odbyt.
46michu46 napisał/a:
hakkuu15 -czemu usunąłeś filmik?
Przecież to nie był jego filmik, tylko jakiegoś portalu z tamtejszej miejscowości. Portal wywalił a nie autor.
Ja obejrzałem, zacząłem czytać komentarze potem rozmawiałem przez tel. pomyślałem zapiszę na dysk bo pewnie skasują gdy chciałem to zrobić było już za późno...

Mateusz Sokoliński z Kamienia Pomorskiego znam szmatę ze szkoły...
Edit. Udało mi się jeszcze znaleźć na necie ten film i go mam. Ale bez dźwięku i ze zepsutą płynnością.
wypadek przypadek, jakby sam jechał i jebnął w drzewine to by nawet nikt nie wiedział, a że akurat trafił w ludzi....l wypadek, czy przypadek? może zamach?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie