Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:36
Trailery, filmy, fragmenty filmów, zajawki [zbiorczy]
konto usunięte • 2010-08-13, 23:26
Marek Kondrat's szoł:

A gdybym umarła...?

Romantyk

Powrót do domu

Zgłoś
bloodwar 2013-01-15, 21:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 3:30 6
A może by tak Historie z "mój własny wróg" okleić trochę tarzanem, przyprawić efektami z avatara i wrzucić do kotła z Willem Shmitem? mogło by się udać ??

premiera 6.7.13
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 7:51
Może być warte obejżenia.Ja tam lubię takie czarodziejskie filmy
Zgłoś
snik0 2013-01-17, 9:09
jacekmatys napisał/a:

Może być warte obejżenia.Ja tam lubię takie czarodziejskie filmy

To obejrzyj sobie wiadomości o ZUSie i NFZecie
Zgłoś
TrueDziquS 2013-01-18, 16:52 61
Dragon Ball w nowej odsłonie kinowej

Zgłoś
Suka_Blyat 2013-01-18, 16:59 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 17:22
O ile w Polsce też to będzie w kinach to pewnie dopiero za rok.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 17:35 3
@up Ooooo... Widzę, że kolega jest optymista!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 17:36 1
spuściłem się. myślałem, że nie doczekam niczego nowego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 18:16 2
Zgłoś
Szwancolot 2013-01-18, 18:20
Polecam też Dragon ball absalon - fanowski zrobiony prawie tak dobrze jak orginał
Zgłoś
Łas4bi 2013-01-18, 18:21 4
Piwko za: ciarki przy Ka..me..ha..me..ha!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 18:22
Wiem jak będzie wyglądał ten film Uważajcie

Przez pół filmu będą płakali jaki to świat nie jest zły i trzeba powstrzymać złego boga przed zniszczeniem wszystkiego. Drugą połowę filmu będą się tłukli. Walki będą wyglądały tak, że przez 99% czasu będą dostawali wpie**ol, po czym jak zwykle Goku (jakie to oklepane) walnie kamehame lub genki dame i koniec filmu. Czyli stanie się to, co Dragon Ball serwował nam od samego początku, zmieniając tylko przeciwników.

jakis ty madry film jeszcze nie wyszedl a ty juz znasz cala fabułę bardzo ciekawe, pewnie pomagales dal akiry robic ten film co?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 18:22 10
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 18:22 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem