WŚCIEKŁE PIĘŚCI WĘŻA 3 - oficjalny zwiastun
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Może mało sadystyczne ale wielu z Was zapewne przy 1 i 2 części się świetnie bawiła.

PRZEPRASZAM ZA NIEMIECKI ALE TO JEDYNY SENSOWNY TRAJLER FILMU NA YOUTUBE. KAJAM SIĘ. KAJAM.
są to fragmenty filmu "Россия 88", paradokumentu Pawła Bardina traktującego o ruchu NS-ów u ruskich.
po mojemu pozycja co najmniej warta zwrócenia uwagi - jest kopanie tadzykistańców, jest dobra dupa, gw🤬t, piwo, wódka i agresja.
youtube. com/watch?v=I1Ljb42sPLk -> tutaj zamieszczam link do całości ale z c🤬jowymi napisami. mimo to da się zrozumieć (sami sobie wpiszczie http:// i www i połączcie com z kropką).

no dobra... ale przecież c🤬ja z tego będę rozumiał, to po co mam oglądać?
Liczę, że będzie dostępny jakiś dobry rip w parę dni po premierze. Bardziej od tego czekam tylko na Iron Mana 3.

heloł witam wszystkich fanów i fanatyków którzy czekają na battlefield 4... postanowiłem być pierwszym z grona sadoli który pokaże wam, trailer tej zajebistej gry(słaba jakość) zapewne już dziś dostępna będzie o niebo lepsza jakość.... (obiecany 27 marca) no więc do rzeczy... stronka battlefield.com/uk/battlefield3 <---- tutaj będize można śledzić wszystko co EA dla nas przygotowało.... screeny, gameplay info o becie...
Co mi się rzuciło w oczy? To ten sam silnik graficzny który został użyty w battlefield 3.... tylko wyciśnięte zostało z niego (podobno) 80% możliwości.... gra przygotowana jest na nową generację konsol... efekt? Grafika lepsza od BF 3 o jakieś 50% na dodatek skoro jest to silnik frostbite 2.0 to wymagania nie będą jakieś kosmiczne. Stay calm and wait for more info

No fajne fajne, ale jak to bywa z zapowiedziami- wypuszczona gra będzie o wiele "gorsza" graficznie i zapewne zawierała sporo bugów
(jak np. do tej pory BF3 tzn "TV bug")

podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori

Nie przepadam za takimi grami ale ten Trailer jest jednym z najlepszych jakie oglądałem, klimatyczny i ta muzyka
;D
link do yt watch?v=MobUowlO4yM&feature=share

link do yt watch?v=MobUowlO4yM&feature=share