Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Trailery, filmy, fragmenty filmów, zajawki [zbiorczy]
Konto usunięte • 2010-08-13, 23:26
Marek Kondrat's szoł:

A gdybym umarła...?

Romantyk

Powrót do domu

Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 17:04
Zapowiada się dobry film?!

Znakomity się zapowiada!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 17:38
Ekspertem napisał/a:

Ja wylewam pomyje? To w takim razie czemu służy twój żałosny wtręt o napletku? Trochę konsekwencji....

Jaki znowu "romantic"? Co ty pierdzielisz? Chodzi ci o stare melodramaty amerykańskie? Filmy Capry? Nowofalowe dramaty o relacjach damsko-męskich? Naprawdę nie wiem do czego konkretnie próbujesz się w tym momencie dop🤬lić...

Kolejne brednie to te o czarno-białym kinie. Kiedy nie było techniki aby kręcić w kolorze to kręcono w czerni i bieli. A filmy, poza mniejszą paletą barw, były takie same jak obecnie. Zdarzały się filmy ambitne, ale też komercyjne, wysokobudżetowe. Kino wysokich lotów i kiszki klasy B.

Jesteś płytki jak przydrożna kałuża jeśli myślisz, że ludzie oglądają stare filmy tylko i wyłącznie dlatego żeby zdobyć czyjś szacunek. W dupie mam snobów i ich szacunek.

Czekaj.. ty już po liceum jesteś? Retorykę i poziom argumentacji masz jak pierwszy z brzegu, stereotypowy "gimbus".

Napisz mu maila i pogratuluj że wytrzymał w jednej klasie z tobą przez bite trzy lata. Chłop musi mieć cierpliwość skoro cię tolerował.

W pierwszym zdaniu zarzuciłeś mi że używam inwektyw by w każdym kolejnym pluć na mnie ile wlezie. Oczywiście nawet słowem się nie zająknąłeś o filmach, które uważasz za ambitne. Nie potrafiłeś odnieść się do mojego postu i wykazać że nie mam racji a "Zielona Mila" jest w istocie przykładem kina ambitnego.
Nie wiem z czym u ciebie gorzej - kulturą osobistą czy zdolnością do uargumentowania własnej opinii.

Takie złożone p🤬lenie jest typowe dla kwejkowiczów wiec mozesz wracać do swojej ferajny. C🤬j mnie obchodzi co ty sądzisz, do teraz nic nie napisałeś o tym co jest filmem ambitnym tylko znowu poszukałeś jakiś cytatów i próbujesz być fajny. Kolejne dziecine zagranie to szukanie zdania po którym można stwierdzić, że jestem po liceum. Oj dzieciaczku dzieciaczku.... liceum już dawno i nawet studia skonczone, wiec możesz mi serek spod żołędzia wylizać.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 17:55
Krótka i treściwa rozmowa o nafcie

Zgłoś
niemakurwanazw 2014-03-07, 17:57
Mnie tam takie gówna nie śmieszą
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 18:24
NieWiemZeWiem napisał/a:

Takie złożone p🤬lenie jest typowe dla kwejkowiczów wiec mozesz wracać do swojej ferajny.

Nie wiem jakie zachowanie jest typowe dla kwejkowiczów bo na żadnego Kwejka nie wchodzę. Skoroś taki rozeznany w temacie to masz widać wiele z Kwejkiem wspólnego...

NieWiemZeWiem napisał/a:

C🤬j mnie obchodzi co ty sądzisz, do teraz nic nie napisałeś o tym co jest filmem ambitnym tylko znowu poszukałeś jakiś cytatów i próbujesz być fajny.

Ja jedynie pokazałem miałkość twojej argumentacji. Chcesz bym napisał coś konkretnego o kinie ambitnym? Napiszę, o ile wreszcie zaczniesz dyskutować na temat, podejmiesz dialog, przestaniesz się pluć i mnie obrażać. Z nas dwóch to ty tutaj piszesz jak potłuczony. Jesteś wyszczekany, chamski i nie odpowiadasz na konkretne pytania.

Dlaczego uważasz "Zieloną Milę" za przykład kina ambitnego?
O co chodziło ci gdy pisałeś romantica?
Co ci się nie podoba w kinie czarno-białym?

Trzy proste pytania. Chcesz prowadzić dialog to masz ku temu okazję.

NieWiemZeWiem napisał/a:

Kolejne dziecine zagranie to szukanie zdania po którym można stwierdzić, że jestem po liceum. Oj dzieciaczku dzieciaczku.... liceum już dawno i nawet studia skonczone, wiec możesz mi serek spod żołędzia wylizać.

Jestem od ciebie starszy, ale to szczegół. Bardziej rzuca się w oczy twoja kultura osobista, a ściślej jej brak.
Jakim ja szczawiu dla ciebie dzieckiem jestem? Ledwo ci się wąsik pod nosem pojawił i już buźka pełna inwektyw.

Tekstu o "serku" nawet nie skomentuję, bo tu już słów brakuje aby opisać twoją umysłową nicość.
Wypada w tym miejscu pogratulować uczelni, która wydała takiego omnibusa. Wykształcony, młody człowiek z wysublimowanym słownictwem, zawsze gotowy do merytorycznej dysputy... Przyszłość narodu.
Zgłoś
petersacode 2014-03-07, 18:28
Cienkie jak siki węża.
Zgłoś
bOxiOr 2014-03-07, 19:12
Fiflok_siusisak napisał/a:

Szkoła specjalnej troski to była @up ?

Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 20:36
"Parodia filmu, który sam w sobie był parodią kina skierowaną do umysłu maksymalnie gimnazjalistów?".
I znalazl sie p🤬lony krytyk filmowy
Zgłoś
fantasticplayer 2014-03-07, 21:06
U mnie w byłej robocie pracował taki węgier o imieniu Zoltan. Więc jak widziałem go w robocie to cały czas pokazywałem mu ten ich znak i mówiłem "zoltan!" a on nie wiedział ocb... hehe

podpis użytkownika

Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 21:10
Jeden z najbardziej poj🤬ych filmów jakie widziałem. Polecam jeszcze Chłopaki na Ibizie i Martwice Mózgu.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 21:12
"... to szą szkafandry międżygwiezdne..."
Zgłoś
Everizon 2014-03-07, 21:14
@up Martwica Mózgu jest super. Film w skali kategorii 1-10 tak ze 20

podpis użytkownika

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2014-03-07, 21:15
deluxe napisał/a:

Pamiętam jak w podstawówce się tak z kolegami witaliśmy

I pewnie nadal tam jesteście.

podpis użytkownika

Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 21:17
Trailer 2 części znanego wszystkim Sadolom filmu Zombie SS

Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 21:25
Najbardziej mnie rozp🤬ala to:
"Transfunkcjoner kontinuum to tajemnicze i potężne urządzenie, jedynie jego moc przewyższa jego tajemniczość"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie