Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:57
Trailery, filmy, fragmenty filmów, zajawki [zbiorczy]
konto usunięte • 2010-08-13, 23:26
Marek Kondrat's szoł:

A gdybym umarła...?

Romantyk

Powrót do domu

Zgłoś
SolarisN1 2014-04-02, 15:11 5
SteelMike napisał/a:

Gdzie wszyscy krzykacze, co tylko piszą: pedał, do gazu, itp?

Nie wrócili jeszcze ze szkoły.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-02, 15:36 1
To żeby jeszcze bardziej namieszać w głowach dodam, że również Seth walczy o prawa homo
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-02, 15:38 5
Z tego co zauważyłem ich nienawiść do pedałów i czarnych kończy się wtedy, kiedy ten ktoś jest słynnym aktorem, piosenkarzem lub sportowcem. Hipokryci
Zgłoś
Sick_Stick 2014-04-02, 15:41 1
Już dawno przestałem chodzić do kina. Ten trailer utrzymuje mnie w przekonaniu, że dobrze robię.
Zgłoś
Unhumand 2014-04-02, 15:54 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
maciuch2 2014-04-02, 16:29 1
nawet trailer nie śmieszny, wiec film pewnie kicha
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-02, 18:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-02, 19:04
Jest Charlize Theron. Jest spoko.

Sick_Stick napisał/a:

Już dawno przestałem chodzić do kina. Ten trailer utrzymuje mnie w przekonaniu, że dobrze robię.

Ty chodziłeś do kina. Ja chodzę na filmy.
Zgłoś
Grycan 2014-04-02, 21:52
Zeus?! Qui-Gon Jinn! Tylko i wyłącznie!
Zgłoś
bloodwar 2014-04-02, 22:00
Śmieszne było chyba tylko to "Mi la ku nis" (taka mała trivia: Mila Kunis miała wystąpić w tym filmie bo jest przyjaciółką Seth'a McFarlane'a ale terminy nie pokryły jej się z terminem zdjęć i zrezygnowała, zastąpiła ją Charlize Theron która musiała nosić perukę bo w międyczasie zgoliła włosy na potrzeby nowego "Mad Maxa") reszta "kawałów" mocno przewidywalna
Zgłoś
sixaxis 2014-04-05, 18:30 10
Nic dodać nic ująć

Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 18:36
Jedno prawactwu trzeba przyznać - dobrze się ogląda filmy robione według ichniejszej ideologii tzn. heroiczny policjant kontra bestialski przestępca uosabiający cechy wręcz szatańskie. Przyjemny seans ale tylko po uprzednim odmóżdżeniu...
Zgłoś
Radysh 2014-04-05, 18:49 2
Zgłoś
Presty 2014-04-05, 19:29
Sadoli nie trzeba od kompa odrywać.
Dzis 30 km na rowerze, wczoraj 10 km biegusiem...

A Ty?
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 20:02 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem