Śmieszny filmik o świętym mikołaju osadzony we fragmencie z filmu ludzie honoru wymagany angielski na poziomie gimnazjum +
Pojadą po Tobie za te uwagi o wymaganym angielskim i za brak tłumaczenia w języku najszlachetniejszego z narodów
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
@Abraxus włąsnie widziałem ostatnio jakąś gównoburzę że "polski portal i wszytsko ma być po polsku". Nikogo nie zmuszam to oglądania tego

pazuzu napisał/a:
@Abraxus włąsnie widziałem ostatnio jakąś gównoburzę że "polski portal i wszytsko ma być po polsku". Nikogo nie zmuszam to oglądania tego
![]()
Polskie tłuki nie mówią po angielsku więc mają ból sralni jak nie ma tłumaczenia

Śmieszne to bo polerują te sracze w UK i dalej c🤬ja rozumieją po angielsku

podpis użytkownika
Najnowsza odsłona ostatniej drogi rotmistrza Witolda Pileckiego.
E.... myślałem, że to KILLER (3)... szkoda.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Btw: Nie wiem, ale trailer nudnawy i przesadzony... ale to powycinane sceny, może film będzie lepszy.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Matko boska. Będzie w Polsce gównburza jakiej jeszcze w holocenie nie było.
Wojewódzki sztab zarządzania kryzysowego musi zarządzić akcję gromadzenia krwi. Odwołać wszystkie urlopy chirurgów i proktologów, przygotować w szpitalach łóżka w korytarzach.
Obrona cywilna musi ustawić namioty sanitarne pod szpitalami, żeby pomieść tych wszystkich polskich katoz🤬bów i gimbakatoli, którym rozp🤬oli na strzępy sraki jak film wejdzie do kin. Co to za straszne pomówienie i bezpardonowy atak na święta białą jak gołębica pokoju instytucję kościoła katolickiego
Atak na kościół to atak na Polskę i polską tradycję, kulturę i patriotyzm ble ble ble ble ble ble gówno kał mocz ble ble
-Ernest Hemingway
Wojewódzki sztab zarządzania kryzysowego musi zarządzić akcję gromadzenia krwi. Odwołać wszystkie urlopy chirurgów i proktologów, przygotować w szpitalach łóżka w korytarzach.
Obrona cywilna musi ustawić namioty sanitarne pod szpitalami, żeby pomieść tych wszystkich polskich katoz🤬bów i gimbakatoli, którym rozp🤬oli na strzępy sraki jak film wejdzie do kin. Co to za straszne pomówienie i bezpardonowy atak na święta białą jak gołębica pokoju instytucję kościoła katolickiego

Atak na kościół to atak na Polskę i polską tradycję, kulturę i patriotyzm ble ble ble ble ble ble gówno kał mocz ble ble

podpis użytkownika