📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
strasznie mało krwi jak na otwarte złamanie, powinna sikać dookoła a tu tylko wieksze zaczerwienienie. Gość ma farta że nie rozj🤬o tętnicy, bo tylko to tłumaczy taka małą ilość posoki.

jak się można tak rozj🤬 na własne życzenie
Sebolek posoka jest później jak spadnie adrenalina i ciało się rozluźnia też dopiero wtedy zaczyna nak🤬iać

Sebolek posoka jest później jak spadnie adrenalina i ciało się rozluźnia też dopiero wtedy zaczyna nak🤬iać
A ja krew oddaje na takich debili. Powinni dodać załącznik "nie zgadzam się by moja jucha ratowała debili, kretynów, pedałów, c🤬tych, polityków". Dopisał bym w sumie gimbaze, ale ten materiał da się jeszcze sprostować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie