📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:46

Jeżdżę od 5 lat jako kierowca komunikacji miejskiej. Oświetlenie autobusów i tramwajów wcale nie jest wydajne - bardziej spełnia funkcję pozycyjną niż praktyczną dla kierowcy. W trakcie jazdy po mieście oślepiają latarnie, zanieczyszczenie światłem jest bardzo duże i na duzych szlakach komunikacyjnych na prawde gówno widać albo na ostatnią chwilę i to właśnie stało się na filmie. Normą jest wjazd w przeszkodę stałą lub jakieś zwierzę. Motorniczy w tym przypadku raczej nie jest niczemu winny.
Quassar napisał/a:
Tutaj nie jej refleks jest problemem tylko...
...tylko kretynka stojąca jak krowa na torach.
Serio.
Drzewiej rodzice uczyli dzieci, by nie właziły pod samochody, nie stały na jezdni... I to działało.
Teraz są prawa kobiet i prawa pieszego.
No to kretyni będą ginąć, skoro sądzą, że inni będą się o nich troszczyć.
Nota bene na takim durnym założeniu przejechał i Uljanow, i Kyrios.
Tzn. ich głoszone ideologie.

Quassar napisał/a:
Bardziej mnie zastanawia czemu babka wcześniej jej nie zauważyła skoro święta krowa stała tam pewnie przez dłuższy
Bo była niewidoczna. Deszcz, krople na szybie, durne babsko ubrane w kolorze podobnym do nawierzchni, refleksy od świateł bo morko i właśnie to, że stała nieruchomo.

motylekwbrzuchu napisał/a:
Bo była niewidoczna. Deszcz, krople na szybie, durne babsko ubrane w kolorze podobnym do nawierzchni, refleksy od świateł bo morko i właśnie to, że stała nieruchomo.
Przepraszam. To moja wina

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie