Yyyy gorsze ale od czego?
Bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, ze porównujesz śląsk do SosnowcaTo jak dwa rózne światy, Sosnowiec to zajebiste czyste miasto a Katowice, Chorzów, Bytom, Zabrze itd to same slumsy, cygany i brudasy które ledwo z kopalnii wyszły, a na dodatek żul na żulu. Rozumiem Wasz trend internetowy ale to zamiast śmieszne powoli robi się żałosne, ze facet 25 lat powtarza teksty po dzieciakach z gimnazjum. Kompleksy trzeba leczyć
Pozdro internetowy "sadolku" , w realu pewnie jak c🤬ka przeciskasz się miedzy blokami wsrod swoich brudnych cyganów z katowic:) Pjona
Akurat jestem górnej części naszego pięknego kraju

Ja powiem tylko tyle, że Sosnowiec i owszem miasto nie najgorsze, za to ludzie są strasznie nie mili, w ogóle tak wrednych ludzi nigdzie indziej nie spotkałem.
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko

NFS Underground to było coś, w dwójce przesadzili z zawartością

Yyyy gorsze ale od czego?
Bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, ze porównujesz śląsk do SosnowcaTo jak dwa rózne światy, Sosnowiec to zajebiste czyste miasto a Katowice, Chorzów, Bytom, Zabrze itd to same slumsy, cygany i brudasy które ledwo z kopalnii wyszły, a na dodatek żul na żulu. Rozumiem Wasz trend internetowy ale to zamiast śmieszne powoli robi się żałosne, ze facet 25 lat powtarza teksty po dzieciakach z gimnazjum. Kompleksy trzeba leczyć
Pozdro internetowy "sadolku" , w realu pewnie jak c🤬ka przeciskasz się miedzy blokami wsrod swoich brudnych cyganów z katowic:) Pjona
Chyba byłeś w jakimś innym Sosnowcu bo to miasto przy Katowicach albo Gliwicach przypomina slumsy a co dopiero przy innych większych Polskich miastach.

podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...